Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Кубок Свалявського району: Дусино крокує в фінал
20:22
Кубок Свалявського району: Дусино крокує в фінал
5 квітня на Свалявщині відбулись два поєдинки кубку Свалявського району.

5 квітня на Свалявщині відбулись два поєдинки кубку Свалявського району.

Гра півфіналу кубку між свалявським Темпом та Дусином завершилась в нічию 0:0, а в післяматчевих пенальті фортуна знову посміхнулась дусинцям 3:4. Дусинці знову проходять в наступну стадію через одинадцятиметрові удари. Як ми знаємо , в чвертьфіналі дусинці пройшли Вашар, також зі Сваляви, але сьогоднішній суперник Темп набагато сильніший клуб від місцевого Вашара.

Щодо самої гри, команди не показали змістовного футболу. Насамперед, це було повязано з жахливим станом футбольного газону. Як і свалявці так і дусинці на протязі гри мали можливості забити мяч, але ці всі моменти створювались зі стандартних положень, «розіграти» що небудь було вкрай важко.

З перших хвилин свалявці заволоділи ініціативою. Вже близько 10-ї хвилини матчу Едуард Понзель мав реальну нагоду відкрити рахунок в матчі, в результаті розрізного пасу від Степана Стегури, та Едуард пробив в руки кіпера Легези. Після цього моменту у свалявців важко спамятати більш реальну нагоду для взяття воріт.

Хоч і дусинці намагались грати від захисту, вже ж таки їм вдавалось створювати й свої моменти. На 25-ій хвилині Пітра Василь, потужно пробив в районі штрафного майданчику, але врятував кіпер. Перший тайм на табло горіли нулі.

В другій половині зустрічі гра більше активізувалась, але 100%-х моментів в господарів поля так і не було. Лише дві нагоди були в дусинців, де Євген Левко з гострого кута пробивав, Ерік Сакс врятував. В схожій ситуації Роман Бабинець потрапив у перекладину. Перевага Темпа відчувалась, особливо активно проявили себе легіонери свалявців Йосип Бундаш та Петро Штефанський, які на протязі всього матчу створювали небезпеку біля воріт суперника. Також хороший матч в свалявців провели Євген Лапін та Борис Сідоран, грамотно зігравши в обороні.

Серед дусинців можна виділити капітана команди Михайла Ганинця, Олександра Лютікова та Сергія Поповича, які показали дуже пристойну гру.

В підсумку, в цьому матчі пройти в фінал могли, як і свалявці так і дусинці, малюнок гри не відображав явного фаворита. Свою роль відіграв і стан газону. Також варто відмітити відмінну роботу арбітрів на чолі з Михайлом Гусєвим.

Отож, один фіналіст вже визначений - це Дусино, а наступний фіналіст визначиться в матчі Стройно – Пасіка. Так, як стройнянці у чвертьфіналі впевнено переграли команду Голубине 5:1.


Арбітр - Михайло Гусєв

Стадіон Неліпино, глядачів 100

«Темп» Свалява – «Дусино» 0:0 (пен 3:4)

«Темп»: Сакс Е, Сідоран Б, Лапін Є, Мельник Е, Стегура С, Бундаш Й, Штефанський П, Понзель Е, Печунка О, Лунькін Б,
Запасні: Сваровський О, Дрекслер С, Боднар В.

«Дусино»: Легеза О, Ганинець М, Русин М, Лендєл В, Лютіков О, Попович С, Мигович І, Пітра В, Патра В.В, Бабинець Р, Шевченко І
Запасні: Мигович М, Мигович І, Мателега І, Грига І.

Михайло Русин

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1127 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: