Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Кубок в честь афганців бере Проспект (ФОТО)
00:39
Кубок в честь афганців бере Проспект (ФОТО)
У суботу, 14 лютого, відбувся 20-ий футбольний турнір, присвячений 26-ій річниці виведення військ із Афганістану.

У суботу, 14 лютого, відбувся 20-ий футбольний турнір, присвячений 26-ій річниці виведення військ із Афганістану.

Вкотре турнір організувала Всеукраїнська асоціація «Афганці Чорнобиля». Котик Олександр Анатолійович голова Ужгородського відділення цієї організації каже, що такий захід має благодійну мету. Адже щоразу сюди запрошують вдів та інвалідів афганської війни, котрим, завдяки спонсорській підтримці, надають бодай якусь матеріальну допомогу.

Цього року у турнірі взяло участь 9 команд з області, міста та району. Команди були розміщені в три групи.

В першій групі Митниця обидва поєдинки звела внічию. А Тарновці завдяки перемозі над Стандартом крокують до наступного раунду.

В другій групі фаворит змагань Проспект здобув дві вікторії. Конвектор та Вопак зіграли внічию, а за рахунок кращої різниці далі йдуть перші.

Третя група відправила до чвертьфіналу Вовкове та ОККО, залишивши ні з чим Баранинці. У першому чвертьфіналі Вовкове у непростому матчі хоч і вело постійно в рахунку та футболісти ОККО раз за разом повертали інтригу в матчі. Проспект впевнено переграв Тарновці 3:0.

Перший півфінал подарував вболівальникам шалені емоції. Вовкове володіло невеликою перевагою, Митниця в свою чергу грала практично без замін, зосереджувалася на надійній грі біля власних воріт. Та одна з рідких атак закінчилась слаломним проходом по центру від Гибалюка і надзвичайно точним ударом. Ще за пару хвилин Микола з своєї звичної позиції захисника через все поле закинув круглого за ворітник голкіперу, який вийшов далеко з воріт. Гол у відповідь та вилучення Кузьми у складі митників не дало позитивного результату для підопічних Шанти.

В іншому поєдинку Проспект знову відгрузив супернику три голи і вийшов до фіналу.

В пробитті пенальті за третє місце влучнішими стали гравці Конвектора, які забирають бронзові нагороди.

Фінал проходив під диктовку команди Проспект, яка ніяк не могла вскрити оборону суперника. Лише в другому таймі Гегедош завершив комбінацію прицільним ударом. Та буквально через 1-2 хвилини рахунок знову став рівним. Визначити переможця команди мали в серії пенальті. Воротар Проспекта Газа зумів відбити один з ударів і приніс золото своїй команді.

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 728 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: