Головна » Усі публікації » на Закарпатті » У Тереблі пройшов Кубок Вайди (ФОТО)
21:40
У Тереблі пройшов Кубок Вайди (ФОТО)
9 травня в селі Теребля відбулись змагання з аматорського футболу на Кубок Вайди присвячений 70-й річниці завершення Другої світової війни.

9 травня в селі Теребля відбулись змагання з аматорського футболу на Кубок Вайди присвячений 70-й річниці завершення Другої світової війни.

Організаторами спортивного дійства виступила Тячівська районна федерація футболу.

В рамках відкриття футбольного турніру присутні вшанували хвилиною мовчання всіх загиблих на Сході України та під час Другої світової війни. Відтак з вітальним словом до учасників та гостей свята звернувся завідувач сектору молоді та спорту Василь Герчак. Після чого меценат, житель Тереблі Янчій Руслан вручив футболістам села буци та футбольні м’ячі. До спортивного свята долучились також голова Тереблянської сільської ради Цьока Микола Юрійович та депутат районної ради Даруда Михайло Васильович.

Загалом, участь у турнірі взяли футбольні команди чотирьох населених пунктів району, зокрема з Тереблі, Тячівки, Вонігова та Нересниці. Матчі були зіграні за коловою системою. В результаті цікавої та напруженої боротьби між ними визначилась трійка переможців. Третє місце посіла команда футболістів з Тячівки, тереблянці зайняли почесне друге місце, а перемогу вибороли спортсмени з села Вонігово.

Під час церемонії нагородження, яка відбулась по завершенню змагань, Василь Герчак привітав переможців та вручив спортсменам заслужені кубки та грамоти. Також він закликав молодь активно займатись спортом, вести здоровий спосіб життя, а організаторів - частіше проводити подібні заходи, які позитивно впливають на розвиток мешканців району.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації





Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 982 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: