Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Кубок Василя Турянчика залишається у Мукачеві
20:24
Кубок Василя Турянчика залишається у Мукачеві
18 квітня на стадіоні «Авангард» відбувся турнір в честь 80-річчя легендарного закарпатського гравця Василя Юрійовича Турянчика.

18 квітня на стадіоні «Авангард» відбувся турнір в честь 80-річчя легендарного закарпатського гравця Василя Юрійовича Турянчика.

На мукачівському стадіоні зібрались гравці, тренери, вболівальники, які прийшли поздоровити іменитого іменинника. Зокрема, голова Федерації футболу Закарпаття Іван Дуран, віце-президент Федерації футболу України Михайло Ланьо, секретар Ужгородської міської ради Андрій Андріїв, заступник голови Федерації футболу Закарпаття Мирослав Щербей, начальник управління сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації Денис Ман та інші. Після цього слово взяв сам Василь Юрійович, який подякував всім присутнім за привітання і своїм першим ударом дав старт змаганням.

На полі ж свою майстерність показували ветерани обласного футболу (40 років і старше). Чотири команди, шляхом жеребу розділили на півфінали. Збірна Федерації футболу Закарпаття досить спокійно переграли опонентів з Воловця 3:1. Дубль на рахунку очільника федерації Івана Петровича Дурана, ще один гол Сергій Гецко провів з пенальті. В паралельному матчі, ужгородські ветерани у напруженому поєдинку з господарями поля, лише за дві хвилини до завершення поєдинку пропустили курйозний гол від Зареви.

В матчі за третє місце Ужгород з самого старту гри повів у рахунку завдяки надмірній активності Тараса Тулайдана. У підсумку Воловець поступився 2:3.

У фіналі збірна ФФЗ та Мукачево половину першого тайму провели у обопільній боротьбі. Та до кінця першої половини гри Віктор Ряшко двічі зумів засмутити голкіпера Ромео Буковецького. Хоча з першим взяттям воріт виникає питання, як арбітр не вгледів, що м’яч покинув поле. Команда федерації зупинилась, а мукачівці закінчили свою атаку голом.

Та другий тайм розставив всі крапки над «і». Ряшко довів свій гольовий актив до хет-рику, а в самому кінці рахунок взагалі став 4:0.

Далі слідувало нагородження з рук свмого Турянчика. Спочатку нагороди отримали найменші учасники турніру, які грали на сусідньому штучному майданчику.

Серед ветеранів було визначено кращих у кожній команді. У воловецькій збірній цю нагороду отримав воротар. В Ужгороді – Тарас Тулайдан, у збірної ФФЗ – Сергій Гецко, у переможців – Олександр Переста.

Головний приз – перехідний кубок Василь Турнячик вручив капітану мукачівців Пересті.

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1179 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.0/3
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: