Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Кубок Верховини 2021" залишається у Довгому
12:44
"Кубок Верховини 2021" залишається у Довгому
У неділю, 31 жовтня, у с. Довге фінішував вже четвертий за ліком футбольний турнір "OPEN VERHOVINA CUP".

Кубок Верховини два рази вигравали довжани (2017, 2018) та один раз Іршава (2019).

Минулого року через карантинні обмеження турнір не проводився. Основне правило турніру - команди мають бути сформовані лише з місцевих гравців, без легіонерів. Тобто збірні населених пунктів.

Для участі у змаганнях заявилось шість команд, які були поділені на дві групи по три команди. Перші два місця з кожної групи, виходять до півфіналу.

Група А

1. Іршава;
2. Ільниця;
3. Гребля;

Група Б

1. Довге;
2. Бронька-Суха;
3. Кушниця;


У зв’зку з тим, що багато гравців команди Іршава 24 жовтня були задіяні у матчі за Суперкубок району, то оргкомітет змагань зробив для них вийняток, і як переможць останнього розіграшу Іршава автоматично потрапляла у півфінал. Ільниця і Гребля розіграли між собою другу путівку. Ігри тривали 2 тайми по 35 хвилин.

У неділю 24-го жовтня, у Довгому на стадіоні Боржава, відбулись матчі за вихід у піфінал. До вашої уваги результати протистоянь:

Довге - Бронька 3:1 
(Олексій Остафійчук-2, Вячеслав Крюков - Вячеслав Шуста)

Довге - Боржава U-17 (юнаки) 4:1
(О. Остафійчук-2, Ю. Каганець, В. Ганчич - Максим Боднар)

Ільниця - Гребля 1:2 
(Юрій Павлище - Іван Михайлович Кормош, Іван Іванович Кормош)

Бронька - Боржава U-17 3:0 
(автогол-2, Дмитро Корячок)


Вже 31 жовтня, в смт Довге, відбулись вирішальні поєдинки IV Кубку VERHOVINA CUP. За третє місце боролись команди з с. Бронька та з с.Гребля. У підсумку бронзові нагороди забрав ФК "Гребля". 

Фінальний поєдинок був напруженим, але без грубих порушень. Вплинув товариський характер гри та "бограч паті" після футболу. В основний час гра закінчилась з рахунком 1:1, а по пенальті перемогу здобув ФК "Довге". 

Особлива подяка спонсорам та оргкомітету Віталій Маюр, Віталій Боднар, Іван Сивуля. По закінченню фіналу було визначено кращих гравців турніру в окремих номінаціях.

Кращий голкіпер - Михайло Керечанин (збірна Довге), кращий захисник - Віктор Ловга (збірна Довге), кращий півзахисник - Вячеслав Шуста (ФК "Бронька"), кращий нападник - Михайло Чедрик (збірна Іршави), кращий бомбардир турніру - Олекій Остафійчук (збірна Довге), кращий гол турніру - Михайло Батрин (збірна Довге).  
 
Петро Шинкар

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 468 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: