Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Кубок "ZINEDINE-2015". Фінали
19:49
Кубок "ZINEDINE-2015". Фінали
В другий день змагань було зіграно фінальні матчі змагань, де й визначилися переможці та призери турніру.

В другий день змагань було зіграно фінальні матчі змагань, де й визначилися переможці та призери турніру.

Перший чвертьфінал між Фітнес Шопом і Балажовою пройшов з невеликою перевагою перших, які повівши в рахунку в першій половині матчу, зуміли втримати позитивний результат. В кінці гри худлівчани мали нагоду зрівняти рахунок та їм бракувало точності в завершальній фазі.

Наступна гра подарувала не менш запеклу боротьбу. Конвектор більше контролював м’яч та зміг забити лише один м’яч. Оріховиця, яка виступала з найменшим складом на турнірі, змогла зрівняти рахунок після стандарту у виконанні Ковача. А коли до завершення поєдинку лишалось з десяток секунд Юрій Бобаль забив переможний гол.

В третій грі фінального дня, було забито найбільше голів. TeamWear забили першими і повели в рахунку та ближче до середини гри Тарновці почали перегравати жовто-зелених, що вилилось у розгром. У ворота Рудольфа Балажинця влетіло 4 голи, тож Тарновці впевнено крокують далі.

В останньому чвертьфіналі зійшлися головні претенденти на нагороди цього турніру. Вельми напружений поєдинок пройшов у супроводі жорсткої боротьби. Більш досвідчені гравці Zinedine Микуляк, Корнутяк, Пилип та Кузьма тримали у напрузі оборону Вовкового та пробити Лютнянського вони не змогли. Нулі на табло в основний час давали можливість суперникам визначити сильнішого у серії шестиметрових. Підопічні Шанти першими промазали та Мирослав Лютнянський потянув удари Кузьми та Корнутяка і вивів свою команду до наступної стадії.

Перший півфінал, де зустрічались Фітнес Шоп та Оріховиця, проходив у рівній боротьбі. Ковач знову вдало виконав штрафний удар, не залишивши шансів Хмелевському. Фітнес почав більше насідати на ворота Іштвана Шома, що вилилось у гол. Надалі гравці грали обережно від оборони. Та на останніх секундах підопічні Решка заробили штрафний удар по центру воріт і Гибалюк швидким ударом забиває за 2 секунди до фінального свистка.

Другий півфінал був не менш цікавий. Вовкове, в основному складі якого виступали одразу три легіонери з Львівщини, правда один з них, Оржеховський, з місцевою пропискою, підходило фаворитом до цієї гри. Вони забивши єдиний гол в матчі, не дали розбігатися супернику на своїй половині поля.

В матчі за третє місце Тарновці вже з самого початку повели в рахунку і впродовж матчу дали можливість забити гол чи не всім гравцям. Навіть воротар червоно-білих Солодовник встиг відзначитись, права з негативної сторони, зігравши рукою за межами воротарської зони дістав червону картку. Перемога в п’ять м’ячів принесла Тарнівцям бронзу.

Фінальна гра турніру принесла задоволення всім вболівальникам. Гравці без упину носились по полю, намагаючись взламати чужу оборону. Краще це вдалося червоним, Костянтин Багрій два рази вміло скористався передачами від партнерів і встановив комфортний рахунок у два м’ячі. Лише після тайм-ауту на екваторі поєдинку гравці в білих футболках зуміли показати більш ефективну гру. Одразу ж рахунок став 2:1, а в наступній атаці Фітнес врятувала хрестовина після удару Ференцика. В останні п’ять хвилин червоні відійшли в захист і часом змушені були грати на відбій. Та вовковойці під кінець поєдинку пішовши великими силами вперед дістали гол в пусті ворота від Гибалюка з своєї половини поля. Красивий фінал завершився з рахунком 3:1 на користь Фітнес Шопа.

В ході нагородження Олександр Федорович Роман привітав всіх призерів та подякував за участь всім командам. В індивідуальних номінаціях кращим воротарем став Мирослав Лютнянський (Вовкове), кращим захисником - Костянтин Багрій (Фітнес Шоп), кращим нападником – Едуард Негреш (Тарновці) і кращим гравцем турніру - Микола Гибалюк (Фітнес Шоп).

Далі призерам вручили пам’ятні нагороди та кубок переможцю, який вигравши турнір три рази підряд зможе забрати його собі. Також тріумфатори змагань дістали призи від головного спонсора змагань спортивного інтернет-магазину TeamWear.

Також варто зазначити, що всі призери змагань свої грошові винагороди передали на лікування футболісту Олександру Дзямці.


Чвертьфінал

Фітнес Шоп – Балажова 1:0
Конвектор – Оріховиця 1:2
Тарновці – TeamWear 4:1
Вовкове – Zinedine 0:0 (по пен. 2:1)

Півфінал

Фітнес Шоп – Оріховиця 2:1
Тарновці – Вовкове 0:1

Матч за 3 місце

Тарновці – Оріховиця 5:0

Фінал

Фітнес Шоп – Вовкове 3:1

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з турніруВи можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 852 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 akamen47  
0
Поздравляю победителей Фитнес Шоп. Хорошbе ребята, они заслужили на эту победу. Боролись честно и достойно и спортивно до последней секунды. Но это не можно сказать про некоторых команд, в частности про команду  Teamwear и про команду Оріховиця. эти две команды в последней игре в группе с играли договорной матч со счетом 2:2 и за чего команда, одна из фаворитов турнира, DVS не попала в финальную часть турнира. Я считаю что это не спортивное поведение. Но организаторы турнира решили что это нормально. Нормально за пять минут забить 4 мяча и потом 15 минут играть в "квадрат"  в центре поля. Это скотство и не уважение к остальным командам и к игрокам, которое даже зрители заметили и громко высвистывали и фуйкали во время игры.  И здесь хочу передать большой привет  Рудольфу Балажинець (команда Teamwear) и Ковачу Ивану( тренер команды Оріховиця), которые участвовали в этом договорном матче. 

P.S. С уважением всем, кроме этим двум людям. 
Каменицький Андрей с команды DVS

الاسم *:
Email *:
كود *: