Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Куца перемога "Вільхівців"
16:53
Куца перемога "Вільхівців"
Героєм зустрічі став Іван Куцин, який прийняв активну участь у всіх голах своєї команди.

Куца перемога Певні кадрові труднощі перед грою були у Севлюша, у якого були відсутні Остафійчук, Селещук, Дорі, Ковня та Ребрик. Вільхівці у цьому матчі не могли розраховувати на Гнепу та Скунзяка.

Гості відразу заволоділи територіальною перевагою і намагались налагодити контроль м’яча на чужій половині. Гра дещо нагадувала їхню зустріч у півфіналі Зимової першості, як і тоді тячівці не сильно захоплювались атакуючими діями і часто змушені були сідати глибоко в оборону.

На старті зустрічі Лобода передачею з лівого флангу знайшов на дальній стійці Чедрика та удар сходу від форварда вийшов не точним. За три хвилини вже сам Лобода пробивав з 13 метрів, повз дальній кут.

Велика кількість стандартів біля воріт Славіка аж ніяк не переходила в якість. Надалі вся гострота від виноградівців йшла від дальніх пострілів, які не несли відчутної загрози воротам суперника. Натомість підопічні Бучка витримали облогу своїх воріт і дочекались свого часу після екватора тайму.  

На 34-ій хвилині Куцин відгукнувся на довгу передачу і вбігав у чужу штрафну, але Ількович здавалось випередив його вибивши м’яч і далі вже зачепивши його, арбітр відразу без вагань вказав на одинадцятиметрову позначку залишивши багато питань щодо фіксації фолу. Козар вгадав напрям удару Пінковського, але не дотягнувся - 1:0.

Зовсім скоро господарі збільшили свою перевагу. На 38-ій хвилині Куцин знову прорвався до карної зони і прострілив справа, Козар перервав передачу, однак захисники його не підстрахували і Мушка з семи метрів добив шкіряного у ворота - 2:0.

До перерви севлюшці так і не змогли подолати щільний захист суперника.

Другий тайм також розпочався з тиску на ворота Вільхівців. На 55-ій хвилині Мешко бив зліва з 12 метрів, вище. На 62-ій Юрій Віщак прострілив справа, Лобода зіграв на випередження і забив гол, але лайнсмен фіксує офсайд.

На 69-ій хвилині Реплюк з штрафного з 25 метрів поцілив у рамку, Славік видає сейв.

У свою чергу господарі поля на 70-ій хвилині втілили свій єдиний удар по воротам у другому таймі у гол: Лисаченко віддав по правому фланзі на Куцина, воротар Севлюша вибіг на перехоплення, але не встиг, Куцин віддав у центр штрафної на Грицкевича, який вже забив у пусті ворота – 3:0. 

На 85-ій хвилині кутовий біля воріт Вільхівців призвів до пенальті - це Грицкевич не зміг вибити м’яч на ближній стійці і вже лежачи зіграв рукою, Чедрик забиває з пенальті – 3:1.

За підсумками гри у гостей 14 ударів по воротам (4 в рамку), а в господарів всього 4 (4 в рамку). Виноградівці вже в котрому матчі не можуть втілити свою перевагу на полі в голи, а помилками захисту миттєво користуються суперники. Та й доволі спірні епізоди з призначенням першого пенальті та відміною гола, без сумніву, вплинуло на кінцевий результат матчу.


ФК «Вільхівці» – ФК «Севлюш» (Виноградів) 3:1

Голи: Пінковський, 34 (пен.), Мушка, 38, Грицкевич, 70 – Чедрик, 85 (пен.).

Вільхівці: Юрій Славік - Едуард Нергеш, Роберт Товт, Володимир Товт, Євген Лукіяник - Володимир Лисаченко, Вячеслав Пінковський, Олександр Мадяр (Павло Кривка, 70), Іван Куцин (Василь Габор, 75), Юрій Мушка (Дмитро Рацин, 73) - Олександр Грицкевич (Віталій Мадяр, 82).
Тренер – Юрій Бучок.

Севлюш: Василь Козар - Назар Богаткін, Василь Куделко, Микола Ількович (Ерік Віщак, 46), Олександр Ковчар - Роман Петречко, Михайло Реплюк, Яромир Лобода (Себастіан Феєр, 73), Юрій Віщак (Даніель Баник, 72), Юрій Мешко (Богдан Бондарюк, 65) - Михайло Чедрик.
Тренер – Микола Гібалюк.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 780 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Мікітос  
0
О, скоро чекайте плач Виноградово опять убили судді, пеналь дали гол не защитали.

الاسم *:
Email *:
كود *: