Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Легка домашня перемога рахівської молоді
19:53
Легка домашня перемога рахівської молоді
Гра дублю розпочалась за невеличкого дощу тому очікувати від команд в перші хвилини активної гри було марною справою.

Легка домашня перемога рахівської молоді Призвичаїтись першими до поля краще вийшло у хлопців з Вишкова, які вже на другій хвилині після свистка мали можливість вивести свого нападника на чудову позицію та захист господарів не спав, м’яч відібрано і знов на середині поля. Так повторювалось перші 10 хвилин, Вишково домінувало – Рахів оборонявся. Однак бодай один раз створити справжню загрозу у воріт господарів нападникам не вдалось.
Наступні ж 10 хвилин тайму докорінно змінили хід зустрічі та саму гру. Трохи оговтавшись після затяжних атак суперника рахівчани згадали, що грають вдома і вже на 12 хвилині Іван Рошташ мав чудову нагоду забити гол, сміло обігравши двох захисників на правому фланзі виходив ледь не сам на сам з воротарем однак під сильним пресингом захисників влучно пробити не зміг. Та м’ячем знову володіють гравці Карпат, цього разу вже Юрій Пташник намагався пробити з дальньої відстані однак м’яч пролітає повз штангу. Мокре поле вносить свої корективи.
Зупинятись після двох невдалих спроб нападники рахівчан – не бажали. На 20 хвилині на півсередній ФК «Карпати» Микола Савляк вдало приймає пас з бокової лінії і відважується пробити приблизно 25 метрів в лівий кут воріт – цього разу голкіпер безсильний.
Не встигли гості трохи оговтатись, як знов помиляються, Роман Папарига технічно відбирає м’яча під час невдалої атаки і швидко переводить гру на половину поля вишківчан, де Юрій Пташник  проривається до штрафного майданчика звідки й вдало пробиває по воротам. Другий гол на 24 хвилині зустрічі розставляє акценти на всю подальшу гру.
Попри достатню кількість часу та спаду напруги у власних воріт вишківчани до завершення першого тайму так і не змогли створити в нападі бодай одного гострого моменту.
Після перерви гра сильно не змінилась, рахівчани й далі більше володіли м’ячем і час від часу створювали хороші моменти для взяття воріт, однак виконання ударів бажає бути кращим. В свою ж чергу вишківчани грали від захисту, а при нагоді контратакували, однак ні вдалі дії півзахисту, ні хороша ситуативна гра Ференца Дарвая, щось гостре у воріт господарів створити не зуміли.
Загалом від середини і до кінця тайму гра вирівнялась, в обох команд було ще декілька нагод вдало пробити, однак підводила точність. Та варто відзначити що така гра була на користь господарям матчу, які ведучи в рахунку тільки й очікували на кінцевий свисток.
 
Арбітр – Томаш Бабич
Асистенти – Юрій Бобаль, Денис Дудаш
Делегат матчу – Ярослав Маєревич
 
м. Рахів, стадіон «Рахів»
Глядачів 50
 
ФК «Карпати» (Рахів) – ФК «Вишково» 2:0
 
Голи: Савляк, 20, Пташник, 24
 
ФК «Карпати»: Писар Юрій, Бойчук Петро, Василенко Владислав, Шемота Юрій, Петрище Павло, Папарига Роман, Савляк Микола, Пташник Юрій, Штефура Михайло, Ворохта Андрій, Рошташ Іван.
Запасні: Чунтул Богдан, Сас Василь, Зварич Іван.
Тренер: Микуличинський Юрій
 
ФК «Вишково»: Кубинець Ігор, Гайович Ярослав, Воринка Руслан, Кружель Адам, Бонгар Сергій, Білоусов Василь, Поганич Мирослав, Дубинський Норберт, Мацола Ерік, Шітов Карло, Дарвай Ференц.
Запасні: Немеш Даніель, Попович Василь, Козичко Олександр.
Тренер: Варга Юлій
Lobda
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 935 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: