Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Легко й невимушено «Локомотив» долає «Карпати»
22:36
Легко й невимушено «Локомотив» долає «Карпати»
У центральному поєдинку останнього туру Західної зони Першої ліги перечинці прагнули реваншуватися за поразку у Чопі.

Легко й невимушено «Локомотив» долає «Карпати» Матч у Перечині для лідерів-гостей не мав уже суттєвого значення, гандикап у чотири бали від найближчого суперника «Баранинців», дозволяв наставнику залізничників поекспериментувати зі складом.  Натомість, господарі в голові тримали теоретичні шанси обійти концгазівський «Витязь» й можливість посісти бронзове третє місце. Правда, для цього «Витязь» мав би поступитися у виїзному матчі проти одного з аутсайдерів ліги – верхньокоропецьких «Карпат».

Тож господарі діяли в цій грі дуже вмотивовано. Правда, у складі перечинців неприємно вразили дії на полі  найдосвідченішого та найстаршого за віком гравця команди – Сергія Місяйла. Який замість того, щоб показувати приклад молоді в культурі поведінки на полі, гучно й безпідставно  вправлявся у володінні та демонстрації власного вміння лаятися  нецензурною лексикою на адресу гравців, тренерського штабу суперника та суддівської бригади. В будь-якому епізоді, коли арбітр показував штрафний чи офсайд не на користь його команди рефері був змушений вислуховувати від пана Місяйла відбірні матюки, які точно не красять цю колоритну персону перечинської команди. Не знаю, що будуть пояснювати вдома мами своїм малолітнім чадам, якщо ті почнуть перепитувати значення тих усіх слів, які кричав «дядя» в жовтій футболці на полі. Навіть «гірчичник» ніяк не заспокоїв словесний понос цього футболіста. Можливо саме через вік (Місяйлу вже за 40) арбітр  все ж не вилучив останнього з поля, а дочекався допоки метикуватий тренер сам не змінив його. Цілком можливо, що цей сезон в складі перечинців стане для нього завершальним у «феєричній» футбольній кар’єрі й він більше сконцентрується на ветеранському футболі, де більш досвідченіші й поважніші хлопи «притнуть» цьому грубіяну язика.

Що ж до футболу, то гравці «Локомотива» грали в своє задоволення – легко й невимушено. Підопічні Івана Шанти суттєво переважали господарів у класі й вже з перших хвилин почали «розривати» оборонні редути «карпатівців».

На 7-й хвилині гри навісна передача гостей з центра поля на лівий фланг призвела до серії помилок оборонців  команди-господаря: «сумнозівсний» Місяйло головою скидує м’яч нападнику «Локомотива» Євгену Ференцику, останній зблизився й пробив по воротам, м’яч, влучивши в захисника, закотився в сітку воріт «Карпат».

Після пропущеного голу господарі зуміли зібратися й дещо відтіснили гру від власних воріт до центра поля. Але залізничники мінімум ще двічі могли збільшити свою перевагу та ударам Чаби Шими та Євгена Ференцика забракло точності. А наприкінці тайму атака господарів принесла результат перечницям – Штулер протягнув м’яч до лінії карного майданчика гостей, де його зупинили недозволеним прийомом чопські захисники, однак арбітр дотримався правила переваги й дав дограти епізод  до кінця, як виявилося цілком мав слушність. Уже в штрафній, після падіння товариша, м’яч підхопив Юрій Утцюський й невідпорно пробив – Юрій Погріляк був безсилий в цьому моменті.

Старт другої половини став ударним для гостей, у перші 7 хвилин цього відрізку часу залізничники зуміли двічі вразити володіння Василя Синьовича. В обох випадках героєм епізодів став нападник Чаба Шима. Спочатку на 49-й хвилині він в дотик філігранно в кут замкнув фланговий простріл партнера й знову вивів «Локомотив» уперед. А на 53-ій хвилині після обрізки перечинців холоднокровно перекинув кіпера «Карпат» й збільшив перевагу своєї команди.

«Карпатівці» намагалися переломити хід гри, однак, залізнички вміло побудували свою оборону, а на останньому рубежі бездоганно діяв досвідчений Володимир Дитюк, який на початку другого тайму змінив молодого колегу Юрія Погоріляка.


Арбітр – Віктор Магурський (Іршава);
Асистенти арбітра – Андрій Пацкан (Іршава), Роман Сенишин (Ужгород).
Делегат – Олександр Чегіль (Берегово).

Стадіон «Карпати» м. Перечин
Глядачів – 150
Температура +12
 
«Карпати» (Перечин) – «Локомотив» (Чоп) – 1:3 (1:1)

Голи: Утцюський 40 - Лозакулич 7 (автогол), Шима 49, 52.

«Карпати»:  Синьович, Лозакулич (к), Місяйло, Страшкулич, Рогулич, Фрайтик (Бартованець 86), Савко (Дмітрієв 65), Ляховець (Кость 88), Штулер, Утцюський, Місяйло (Мешко 44).
Запасний: Гокс.

«Локомотив»: Погоріляк (Дитюк 46), Кривяник (Добровольський 75), Пустовіт, Білінський (Токар 46), Кравчак, Хіміч (Боднар 60), Яворів, Самаї (к), Павліш, Ференцик, Шима (Павліш 56).
Тренер – Іван Шанта.

Попередження: Рогулич 44, Лешко 67, Місяйло 81 - Хіміч 25, Білінський 61, Яворів 82, Павліш 86, 
Роман Кухар
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1005 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 1
1 Вболівальник "Локомотива"  
0
Молодці хлопці і ми раді що нарешті Локомотив став чемпіоном області під керівництвом президента Я.Д.Афтанаса і до перемоги вас привів наполегливий трене Шанта І. Гойра Чоп!

الاسم *:
Email *:
كود *: