Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Лідер юнацької першості програє у Баранинцях (ФОТО)
01:13
Лідер юнацької першості програє у Баранинцях (ФОТО)
Перечинська команда не зуміла взламати оборону господарів.

Перечинська команда не зуміла взламати оборону господарів.

Гості підходили до цього матчу у статусі фаворита та вже з перших хвилин гри їхні шанси на перемогу бачились не такими вже й великими. Баранинські юнаки після декількох походів до воріт суперника на п'ятнадцятій хвилині відкрили рахунок у зустрічі. Ганусин виконав подачу з кута поля, м'яч застряг у штрафній і Мадяр скористався цим сильно пробивши з 12 метрів.

Ще два непогані моменти створив тандем Загорчак – Андрусь, та ударам Владсилава бракувало точності.

Біля протилежних воріт захисники великими силами намагались нейтралізувати кремезного Керецмана. Лише одного разу Сергій зміг звільнитися від опіки та його удар чи то простріл встигли заблокувати.

В кінці першої половини зустрічі Гряділь вивів на ударну позицію Ганусина та його удар в лічених сантиметрах розминувся з дев'яткою.

По перерві жовто-сині почали побігли виправляти ситуацію на полі. Керецман скинув під удар Королю та удар з 18 метрів пройшов вище воріт. А от після удару Іванча всі вже майже побачили м'яч в сітці та Марко дістав круглого в дальньому куті і перевів на кутовий. Ще одного разу кіпер господарів продемонстрував свої навики після удару Короля зі штрафного під перекладину.

Підопічні Балажинця в одній з контратак заробили можливість пробити пенальті. Це Загорчака зупинили не по правилам у карній зоні. Андрусь впевнено реалізовує одинадцятиметровий і встановлює кінцевий рахунок у зустрічі.


Арбітр – Роман Фаринич
Асистенти – Маряна Сухан, Василь Зайтлер
Делегат матчу – Іван Кувік

ФК «Баранинці» - ФК «Карпати» Перечин 2:0

Голи: Мадяр, 15, Андрусь, 86 (з пен.).

Баранинці: Констянтин Марко, Олександр Єршов, Герман Павлик, Давид Дьордяй, Михайло Шовш, Владислав Ковач, Олександр Мадяр, Владислав Андрусь, Євген Загорчак, Олександр Гряділь, Віталій Ганусин.
Запасні: Йосип Пайдич, Едвін Мармор, Володимир Кутканич, Микита Браїла, Євген Сухан, Владислав Семйон.
Тренер – Рудольф Балажинець.

Карпати: Іван Полинець, Віталій Прудкий, Віталій Луцяк, Ігор Мегела, Віталій Лешанич, Андрій Рябчик, Михайло Попович, Станіслав Зизич, Дмитро Геровський, Микола Іванчо, Сергій Керецман.
Запасні: Андрій Штелиха, Ярослав Король, Ростислав Жолтанич, Іван Ковач, Богдан Макар.
Тренер – Едуард Стецо.
Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1029 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: