Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Лідер здобуває важливу перемогу (ФОТО)
22:45
Лідер здобуває важливу перемогу (ФОТО)
Про те, як юнаки «Севлюша» зробили ще один крок до вершини, читайте далі.

Лідер здобуває важливу перемогу (ФОТО) До цього матчу була прикута увага не тільки фанів із Виноградівського та Іршавського районів, а й мукачівських ультрас, які сподівались, що «Боржава», всупереч усім прогнозам скептиків, таки зможе вийти з берегів саме у Виноградові.

Та з самого початку відбувались сигнали про те, що не все добре в захисних редутах клубу з Довгого відбулись. Інакше як пояснити два виходи Міговка та Ороса, на 6-й та 9-й хвилинах відповідно, віч-на-віч із воротарем. Та в обох випадках гостей від голу врятувала самовіддана, з ризиком самому зазнати ушкодження, гра Продана на виході. Ще гостріше було на 11-й хвилині, коли атаку правим флангом зі зміщенням до центру влучним ударом завершив  Макара. Воротар не діставав, та цього разу за нього зіграла поперечина, від якої м’яч вилетів у поле.

Через три хвилини атаку Яцкулинець завершив атаку по центру пострілом із правого краю штрафного майданчика з 14-ти метрів у самісіньку праву хрестовину. Після зустрічі з нею м’яч знову рикошетом не захотів залетіти в сітку. Такі хвилі атак тривали до середини тайму, коли виноградівцям все ж вдалось засмутити фанів суперника. Багатоходову комбінацію лівим флангом за участю Глінки, Котляра, Ороса та Міговка результативним виходом на воротаря завершив Яцкулинець – 1:0. Господарі продовжили атакувати й трохи згодом змогли прорватись по центру. Цього разу Яцкулинець віддав трохи лівіше на Котляра, який вколотив м’яч в сітку – 2:0.

Початок другого тайму мало чим відрізнявся від першого. На 37-й хвилині атака лівим флангом завершилась виходом Ороса на майжепорожні ворота, та форвард спрямував м’яч поруч із дальньою стійкою. Через сім хвилин річкові, за наслідками наступу по центру, мали найкращу в матчі нагоду скоротити різницю в рахунку до мінімуму. Корячок міг завершувати атаку та після жорсткої боротьбі з опонентом упав у карному майданчику. Ференці підхопив м’яч і додавав у лівий, ближній від нього, кут. Марушка не міг зреагувати, та в нагоді Василю стала стійка від якої круглий вилетів у поле. На 51-й хвилині Батрин розіграв кутовий із правого флангу з Ротом і Владислав прострілив у штрафний майданчик. М’яч рикошетом від захисника полетів у лівий ближній кут. Марушка вчасно змістився й зреагував.

Через дві хвилини виноградівці відповіли правим флангом із поступовим зміщенням до лівого краю штрафного майданчика. На завершенні Яцкулинець влучив у лівий, ближній від нього, кут, та й цього разу фортуна у вигляді стійки зіграла за «Боржаву». Якщо не вдається забити зблизька, потрібно шукати інше завершення атаки. Першим це збагнув Сафронов, який трохи згодом наважився на удар із-за меж штрафного майданчика й змусив Продана втретє виймати м’яч із сітки – 3:0. Надалі суттєвої гостроти біля жодних воріт майже не виникало.

Після цієї звитяги, на гравців «Севлюша» ще очікує досить міцна «Поляна» й вже котрий рік поспіль точно якесь та й нагородження, а «Боржава» матиме на порядок важливіше, в плані престижу команди, домашнє дербі проти «Бужори», де навіть нічию фани з Довгого вже не зрозуміють.


Арбітр – Золтан Кота
Асистенти – Андрій Сімку та Сергій Гецко
Делегат ФФЗ – Георгій Жбора

м. Виноградів, футбольна арена «Юність», хмарно з проясненнями, часом дощ,+ 7 градусів

«Севлюш» Виноградів – «Боржава» Довге – 3:0

Голи: Яцкулинець, 23, Котляр, 35, Сафронов, 63,

«Севлюш»: Василь Марушка, Ігор Попов (Віталій Козаченко, 66), Петро Монда, Сергій Яцкулинець, Мирослав Ломага, Богдан Котляр, Роман Орос, Віталій Макара, Михайло Сафронов, Михайло Міговк (Олександр Байдак, 47).

«Боржава»: Василь Продан, Іван Капустей, Петро Повх, Іван Роман, Владислав Рот, Юрій Керечанин, Олександр Рішко (Дмитро Корячок, 35), Владислав Батрин, Василь Пилип, Ярослав Ференці, Василь Кертис.
Запасні: Богдан Горблянський, Олег Цимбал, Василь Квак.
Тренер – Василь Фірка.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1008 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: