Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Лідерський розгром у Хусті (ФОТО)
21:48
Лідерський розгром у Хусті (ФОТО)
Команда Олександра Щербакова продовжує свою домашню переможну серію і виривається в одноосібні лідери.

Лідерський розгром у Хусті (ФОТО) У господарів на цю гру був стабільний стартовий склад, який дає результат впродовж чемпіонату. Гості на цю гру підсилились фланговим захисником Мукомелою, який до цього грав за молодіжку минайців. 

Впродовж першого тайму команди показували доволі закритий футбол, граючи від оборони і вичікуючи помилку захисту суперника. Вперше наніс потенційно небезпечний удар Василь Луців на 11-ій хвилині з 19 метрів, Сидоренко зловив.

Медея намагалась загострювати гру після стандартів, яких було чимало, на 30-ій хвилині після одного з таких Русин пробив головою, однак вище. На 32-ій хвилині здавалось звичайна довга передача вперед знайшла самотнього Петра Луціва у чужій штрафній, який відразу з розвороту пробив – 1:0. Мабуть захисники понадіялись на його знаходження у положенні поза грою, з якого він виходив.

Наприкінці тайму господарі реалізували свій другий момент у грі: Василь Луців подав справа у штрафну на брата, який скинув головою Фляшку, а той розстріляв ворота з декількох метрів – 2:0.

Хустяни можна сказати вижали максимум зі своїх лічених моментів у першому таймі і комфортно себе почували надалі. На початку другого тайму Павлич завдав гострого пострілу з 19 метрів, трохи вище. На 55-ій хвилині Фляшко прицільно головою пробивав по воротам та голкіпер забирає. За три хвилини прохід Василя Луціва правим краєм завершився не прострілом, як очікував воротар, а ударом з гострого кута у ближній кут – 3:0.

Далі впродовж двох хвилин арбітр матчу Козик виписав два попередження за симуляцію у обох карних зонах: спочатку Пилипу, а згодом Медведєву. 

Зробивши результат у цій грі підопічні Щербакова далі грали на контратаках, які були значно гостріші за позиційний наступ гостей. На 70-ій хвилині Соскида пробивав з розвороту з 12 метрів, але не точно. 

Медея ближче до завершення гри йшла вперед великими силами. А на 76-ій хвилині залишилась у меншості через грубий фол Василя Роботишина у центра поля. На 79-ій хвилині Русин, після проникаючого пасу від Дудаша, пробивав справа з 10 метрів, але влучив у стійку. В атаці у відповідь Павлич завдав сильного удару з 15 метрів, Сидоренко відбив, однак прямо на Фляшка – 4:0.

На 88-ій хвилині Павлич завалив у своїй штрафній Русина і арбітр призначає пенальті. Та Едгар з позначки пробив значно вище воріт.

Хуст подарував своїм вболівальникам яскраву розгромну перемогу і укріплює свої лідерські позиції на вершині турнірної таблиці. Медея у третьому матчі поспіль не може забити з гри і продовжує своє невтішне падіння. 


ФК «Хуст» - ФК «Медея» (Оноківська ОТГ) 4:0

Голи: П. Луців, 32, Фляшко, 42, 80, В. Луців, 58. 

Хуст: Віталій Гринишин (Ярослав Бучок, 89) - Дмитро Вдовиченко (Роберт Пилип, 74), Володимир Корнутяк, Владислав Іванов, Максим Кодря - Богдан Павлич, Василь Луців, Петро Луців, Владислав Хайнас, Микола Пилип (Роман Дочинець, 78) - Михайло Фляшко.
Тренер – Олександр Щербаков.

Медея: Владислав Сидоренко – Євген Мукомела (Богдан Зуб, 48), Мирослав Скрип, Едгар Русин, Іван Ільчук– Едуард Дзьоба (Василь Роботишин, 68), Владислав Микуляк (Іван Ковач, 74), Віталій Медведєв, Іван Капустей, Микола Джанда (Юліан Козуб, 62) - Руслан Соскида (Михайло Дудаш, 74)
Тренер - Іван Ковач.

Вилучення: Роботишин, 76.

На 88-ій хвилині Русин не реалізував пенальті (мимо)

Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 774 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: