Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Локомотив дотискає Баранинці
21:09
Локомотив дотискає Баранинці
У дуелі тренерів переміг все ж таки Іван-старший – Шанта.

У дуелі тренерів переміг все ж таки Іван-старший – Шанта.

Бисага, хоч і намагався гнати команду вперед, але Чоп, тактично, дотримуючись своєї стратегії на гру, виграв цей поєдинок. Насправді, матч видався для вболівальників досить нудним, особливо перший тайм.

Битва у цей відрізок часу в основному проходила за середину поля. Хоч Баранинці і більше контролювали м’яч, але у них нічого не виходило. «Локомотив» теж не йшов уперед, тому перший тайм пройшов без гострих моментів.

Другий тайм почався за схожим сценарієм – на мінімальних швидкостях. Тренери обох команд провели майже всі заміни. Навіть головному арбітру, в середині другої половини гри, довелось надавати медичну допомогу через судоми.

Перший гол у матчі прийшов зі стандарту, після подачі з кута поля. Хоча, можна сказати, що Чоп, як і Баранинці, не награли на гол. Центральний захисник біло-червоних, який стояв на лінії п'ятірки, не дотягнувся до м'яча, а нападник Тібор Самаї тільки цього й чекав. Продавивши Едуарда Дзьобу, проштовхнув шкіряного поміж ніг Ізаю.

Гості побігли вперед відіграватися. Хорошу нагоду мав Владислав Микуляк. Він зі штрафного, метрів з 20-ти, перекинув стінку, але не потрапив у ворота.

Відразу ж, після обрізки в центрі поля, Євген Добровольський, у боротьбі із захисниками, вискочив на побачення з голкіпером і піймав Ізая на противоході, встановивши на 85-й хвилині кінцевий рахунок у грі.

Чоп обходить свого прямого конкурента.


Арбітр – Михайло Лялюк
Асистенти – Віктор Магурський, Тарас Шопа
Делегат – Георгій Жига

ФК «Локомотив» Чоп – ФК «Баранинці» 2:0

Голи: Самаї, 76, Добровольський, 85.

Чоп: Юрій Погоріляк, Юрій Боднар, Артем Пустовіт, Норберт Гіді, Віталій Кравчак, Євген Добровольський, Михайло Тупиця, Ігор Дзюбенко, Андрій Гаврилів, Тіберій Самаї, Іван Павліш.
Запасні: Володимир Дитюк, Олег Яворів, Роман Білінський, Юрій Жидик, Анатолій Павліш, Дмитро Хіміч, Петро Кривяник, Роман Опанасюк.
Тренер – Іван Шанта

Баранинці: Андрій Ізай, Володимир Товт, Вячеслав Фаринич, Олександр Назаренко, Сергій Товтин, Едуард Дзьоба, Владсилав Микуляк, Андрій Харченко, Євген Лукяник, Михайло Дудаш, Олександ Русин.
Запасні: Володимир Браїла, Олександр Пономаренко, Сергій Прокопець, Рудольф Балажинець, Роман Демян.
Тренер – Іван Бисага

Попередження: Гаврилів, І. Павліш – Фаринич, Дзьоба, Лукяник.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 773 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: