Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Локомотив» дотиснув «Бобовище» (ФОТО)
21:54
«Локомотив» дотиснув «Бобовище» (ФОТО)
У 15-ому турі лідер чемпіонату на своєму полі зустрічався з «Бобовищем».

«Локомотив» дотиснув «Бобовище» (ФОТО) «Локомотив» веде боротьбу за «золото» чемпіонату, а їхні сьогоднішні суперники розташувалися на 7 сходинці.

З перших хвилин «Локомотив» контролював м’яч, та на 16 хв. припустився помилки і Річі Шольд вийшов віч-на-віч з воротарем, але переграти кіпера господарів не зумів. Згодом біля воріт гостей почали виникати моменти, та вміло реалізувати їх підопічні Шанти не змогли.

У середині першого тайму дещо активізувалися гравці «Бобовища», але надовго їх не вистачило. «Локомотив» ніяк не міг знайти шпарини у захисті суперника. Тоді колектив з Чопа вирішив пробити здалеку, та м’яч після удару Юрія Боднара полетів повз ворота.

Друга половина гри проходила за повного домінування господарів. На старті тайму міг забити Самаї, та удар Тібія парирував кіпер. «Локомотив» повністю перевів гру на половину поля суперника  і раз за разом створював небезпеку біля воріт Віталія Підберецького. На 75 хв. чудову нагоду змарнував Самаї: «7-ка» господарів у відповідальний момент пробила повз. Через кілька миттєвостей була серія ударів після стандартів, з чим гості також впоралися.

На 82 хв. провалився захист підопічних Івана Ковача і, на щастя для гостей, Євген Ференцик не відзначився. Через три хвилини за таке марнотратство моментів колектив з Чопа міг поплатитися: Річі Шольц зробив простріл і Наруді зовсім трохи не вистачило, аби замкнути простріл партнера.

За дві хвилини до завершення гри господарі все ж дотиснули суперника і забили такий довгоочікуваний гол. Після кутового Норбі Гіді вколотив м’яч у сітку воріт – 1:0. Під схвальні вигуки вболівальників чопський «Локомотив» здобув мінімальну перемогу над «Бобовищем» і продовжує очолювати турнірну таблицю.


Чоп, стадіон «Локомотив».
Кількість глядачів: 250.

Арбітри: Зубільчак О., Гусєв М., Сташко О.
Делегат: Шитєв Й. Л.

«Локомотив» (Чоп) – «Бобовище» 1:0

Гол: Гіді Н. 88.
 
«Локомотив»: Погоріляк Ю., Боднар Ю., Гіді Н., Пустовіт А., Самаї Т., Добровольський Є., Ференцик Є., Степанов Б., Кравчак В., Павліш І., Шпак О.
Запасні: Дитюк В., Хіміч Д., Крив’яник П., Павліш А., Білінський Р., Яворів О., Багрій К.
Тренер: Шанта І.

«Бобовище»: Підберецький В., Герц А., Богович А., Сонько О., Бундаш О., Товт Ч., Товт А., Шольц Річі, Шольц Роланд, Кізман К., Русин Є.
Запасні: Когутич Я., Наруда В., Сінкін Ю., Крюгнов В., Вонтонюк Д.
Тренер: Ковач І.

Попередження: Степанов Б. 23 – Бундаш О. 57.
Олег МИКИТА
 ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1310 | Додав: lobda | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: