Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Локомотив" їде додому з перемогою
21:56
"Локомотив" їде додому з перемогою
Чопсько-невицька команда зуміла здивувати вболівальників і вирвати перемогу наприкінці зустрічі.

Незадовго до першого туру троє основних гравців зіркових Січка та брати Турецькі перейшли у Терново, тож наставнику жовто-червоних потрібно було шукати новий оптимальний склад на перший матч чемпіонату. І саме один з гравців ротації 19-річний Любомир Вербовський відзначився на старті поєдинку, скориставшись невпевненими діями кіпера гостей. 

Та розвинути свій успіх господарі не змогли, молода команда залізничників чинила опір і інколи відповідала атаками.

А після перерви і взагалі зрівняла рахунок. Після невдалого удару півзахисника і серії рикошетів мяч дістався до Віктора Готри, який реалізував вихід сам на сам – 1:1.

На 58-ій хвилині чудовий прохід лівим флангом вдався Баркасію на завершенні якого він вивів на ворота Мотринця та його здавалось результативний удар парирує ногою воротар. На 73-ій хвилині Попіл асистує Мілану Бутрику та його удар з 14 метрів був не точним.

На 84-ій хвилині Лінці двічі підряд після кутових серйозно загрожують воротам суперника. Спершу на дальній стійці пробивав головою Фрінцко, повз рамку. А за хвилину Анатолій Лукачина виграв повітря, але шкіряний влучає у стійку.

У наступній атаці гості застали зненацька захист суперника, коли швидко розіграли аут на чужій половині поля, Готра одразу прострілив, а 16-річний Хованець, який вийшов на заміну, поцілив у пустий кут воріт. Ось так зіграв джокер Мілана Гартмана, який приніс дебютну виїзну перемогу Локомотиву.


ФК «Зірка-SPAR» (Лінці) – МФК «Локомотив-Чоп» – 1:2

Голи: Вербовський, 10 – Готра, 51; Хованець, 86.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 398 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: