Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Локомотив» набирає хід (ФОТО)
11:03
«Локомотив» набирає хід (ФОТО)
"Залізничники" продовжують свою переможну ходу у Зимовій першості Закарпаття.

«Локомотив» набирає хід (ФОТО) Навіть важко уявити, чи міг хтось передбачити, що після 9:0 від «Дийдо» чопська команда зможе зібратися й отримати три перемоги поспіль. І це при тому, що команда залишилася без президента клубу, без головного тренера, без ключових гравців, без форми і м’ячів, без грошей. Було би старе керівництво міста, ми, мабуть, поставили б на команді хрест. На щастя для футболістів Чопа, у них – нове керівництво, є федерація футболу міста. Проблема згуртувала як футболістів, так і громадськість. Якщо перемоги над «Соколом» та «Витязем» серйозно не сприймалися через «важке поле», то матч із командою першої шістки обласного чемпіонату дав відповідь на багато питань.

Футбольне поле, як на лютий, було просто ідеальним: рівне, сухе, зелене. Гра розпочалася без розвідки. На 2 хвилині господарі провели гостру атаку лівим флангом. На вістрі опинився молодий Максим Климпуш, який пробивав із гострого кута. Голкіпер мукачівців Юрій Андрушко тільки ногами зумів відбити м’яч. У відповідь гості провели атаку, яка повинна була завершитися взяттям воріт, але після проходу Андрія Харченка лівим флангом і прострілом на дальню стійку Іван Данканич не зміг переправити м’яч у ворота з трьох метрів. Ще через 5 хвилин непогана нагода відзначитися була в самого Харченка, але удар Андрія прийшовся над поперечиною.

Не дивлячись на те, що мукачівці виглядали більш технічною командою і ніби робили все швидше, чопські футболісти не думали здаватися. На 15 хвилині Михайло Трухан втратив м’яч неподалік центру поля, а Віталій Кравчак без підготовки пробив із 40 метрів. Андрушко вийшов далеко з воріт, але, на його щастя, м’яч опустився за поперечиною воріт. На 20 хвилині ще один момент змарнував Анатолій Нурієв. Петро Крів’яник у центрі захисту помилився при виборі місця й дозволив Нурієву вийти сам на сам, але мукачівець пробив у руки воротарю. А на 21 хвилині уже Андрушко виручає мукачівців від неприємностей. Крів’яник відмінно пробив із штрафного, а Андрушко не менш відмінно у стрибку парирував м’яч із кута воріт.

А на 23 хвилині господарі відкрили рахунок. Климпуш на лівому фланзі виграв єдиноборство, віддав м’яч Самаї, Тібор обробив м’яч і пробив низом. Андрушко дотягнувся до м’яча, але не зміг його зафіксувати, захисники не підстрахували, а Павленко тут як тут, 1:0.

Після пропущеного м’яча мукачівці якось знітилися і на 29 хвилині ледь не пропустили другий м’яч. Після кутового в штрафному майданчику гостей виникла справжня пожежа. У скупченні гравців м’яч зрикошетив від ніг гравців, чопські футболісти намагалися добити м’яч, а мукачівці винести його подалі. Досить довго це не вдавалося ні одним, ні іншим, але все ж таки гості розрядили ситуацію біля своїх воріт. На 33 хвилині тактичної помилки припустилися центральні захисники «Локомотива», і Нурієв на швидкості по центру вийшов до воріт та чітко пробив у дальній кут, 1:1.

Перед свистком на перерву мукачівці ледь не провели другий м’яч. Василиженко м’яко закинув м’яч за спину захисника, а швидкий Данканич пройшов до лінії воріт і віддав пас назад. Послідував удар, але захисники зуміли відбити м’яч.

Другий тайм розпочався з обопільних атак. На 40 хвилині непогана атака правим флангом завершилася передачею у центр штрафного майданчика, де ніким не прикритий Климпуш прийняв м’яч, розвернувся і пробив практично по центру. Андрушко зачепив м’яч рукою, але той від руки закотився у ворота, 2:1.

Після пропущеного гола мукачівці знову зупинилися на кілька хвилин, але потім взялися за роботу серйозно. На 47 хвилині Харченко один виходив на ворота Дитюка, але пробив у руки голкіпера «Локомотиву».

Останні 20 хвилин гри мукачівці домінували на полі. У них були моменти, вони здійснили 7-8 непоганих ударів, але, по-перше, господарі захищалися відчайдушно, а, по-друге, молодих мукачівців підводила поспішність. Відчувається, що 17-18-річним гравцям потрібний час, щоб набратися досвіду.

Уже в доданий арбітром час хорошу атаку провели господарі, яку потужним ударом із 30 метрів завершив Самаї, але м’яч у площину воріт не потрапив. У господарів дуже добре зіграла зв’язка Самаї – Павленко – Климпуш, які за гру найбільше завдали клопоту захисту гостей. Непогано зіграв захист, хоча кількох тактичних помилок і припустився. Дуже самовіддано грала вся команда. «Локомотиву» буде не вистачати Климпуша, який на 66 хвилині покинув поле через другу жовту картку.

Мукачівці ніби зіграли непогано, але рахунок 2:1 на користь «Локомотив-Чоп». Матч-відповідь може піднести сюрпризи, на які багатий «Локомотив» у цьому сезоні.

 
Арбітр - Михайло Митровський
Асистенти – Ілля Вовчанський, Валерій Шкура
Делегат – Йосип Шитєв 
 
Соломоново, селищний стадіон, 100 глядачів 
 
ФК «Локомотив» (Чоп) – ДЮФК «Мукачево» 2:1 

Голи: Павленко, 23,  Климпуш, 40 - Нурієв, 33.

ФК «Локомотив» (Чоп): Володимир Дитюк, Віталій Кравчак, Сергій Крачковський, Юрій Боднар, Петро Кривяник, Тібор Самаї, Антон Павліш, Антон Павленко, Артур Плеска, Максим Климпуш, Віктор Токарь. 
Запасні: Вадим Тарасов, Чаба Шіма, Євген Бізаєв, Олександр Дячук. 
Тренер – Олег  Яворів

ДЮФК «Мукачево»: Юрій Андрушко, Віталій Міклош, Євген Лаїшев, Юрій Костак, Юрій Василиженко, Олексій Франчук, Андрій Харченко, Олег Афанасьєв, Михайло Трухан, Анатолій Нурієв, Ігор Данканич. 
Запасні: Олександр Шульга, Денис Вісторопський, Віталій Трачук, Артем Баятян. 
Тренер – Золтан  Сільваші
 
Попередження: Павліш, Климпуш – Вісторопський. 

Вилучення: Климпуш, 66.
Степан СЕЛМЕНСЬКИЙ
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1009 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: