Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Локомотив" наздогнав і виграв (ФОТО)
21:54
"Локомотив" наздогнав і виграв (ФОТО)
Команда Олега Яворіва зуміла створити камбек у цій грі і вирвати перемогу на завершальних хвилинах.

Початок гри був за залізничниками, які вже на 4-ій хвилині відкрили рахунок – Павленко пробив з 14 метрів і кіпер пропустив під собою – 0:1.

Після затяжного затишшя на 25-ій хвилині змусив із захопленням обговорювати місцеву публіку свій гол Сугоняк, який дальнім пострілом метрів із 37 поцілив у праву дев’ятку – 1:1.

На вістрі атаки у Сокола розпочав гру Бабенко, однак по ходу гри тренер зробив перестановки і з середини тайму попереду грав вже Надь, який в одному з епізодів запресингував воротаря і той вибиваючи круглого влучив у нього, на щастя для Чопа м’яч пройшов повз ворота. 

На 31-ій хвилині Загорчак з центру поля домчав до чужої штрафної, але сил на удар вже не вистачило і воротар забрав не складний удар. За дві хвилини Анатолій Павліш пробивав справа з 12 метрів, Кундрик парирував.

На 35-ій хвилині Сугоняка у штрафній зачепив Іван Павліш і той рухнув на землю, арбітр вказав на позначку. Сам постраждалий і забив – 1:2. 

Другий тайм також носив відкритий характер. На 50-ій хвилині Загорчак знову на швидкості втік від захисників та з його ударом з 15 метрів впорався Кашуба. За мить Павленко пробиває з лінії штрафної, але не точно.

На 54-ій хвилині Дранчак затримався у своїй штрафній, чим скористався Сивак, який таким чином уник офсайду і зрівняв рахунок – 2:2.

На 59-ій хвилині лівий захисник Кінчеша Мастяк виконав зі свого краю простріл, який замкнув Надь – 2:3. Томаш забив у ворота своєї колишньої команди.

Підопічні Яворіва були більше націлені на ворота і відповідно створювали більше моментів, що не могло позначитись на кінцевому результаті. На 67-ій хвилині після подачі справа Сивак пробивав головою та Фанта рятує свої ворота. На 76-ій хвилині удар Бобінкіна з 19 метрів був точним під стійку – 3:3.

На 83-ій хвилині Антошин виконував штрафний в 18 метрах та пробив біля стійки. Вирішальною стала вимушена заміна Павленка, який отримав ушкодження і вихід Мотринця, який за короткий час на полі зумів забити переможний м’яч. На 86-ій хвилині послідувала довга передача, якою Сергій сповна скористався, влучно пробивши з 18 метрів – 3:4.


ФК «Сокіл» (Кінчеш) - ФК «Локомотив-Чоп» – 3:4

Голи: Сугоняк, 25, 35 (пен.), Надь, 59 - Павленко, 4, Сивак, 54, Бобінкін, 76, Мотринець, 86

Сокіл: Степан Кундрик (Віталій Фанта, 46) – Іван Мастяк, Віктор Чумак, Антон Кубраков, Михайло Дранчак – Олександр Яхимець, Іван Корпош, Ігор Сугоняк, Євген Загорчак, Вадим Бабенко (Василь Балог, 46) - Томаш Надь.

Локомотив: Іван Кашуба – Віталій Кравчак, Петро Крив’яник, Олександр Шимон, Михайло Алекс – Олександр Антошин, Іван Павліш (Чаба Шима, 73), Сергій Бобінкін, Анатолій Павліш, Олександр Сивак – Антон Павленко (Сергій Мотринець, 81).
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 454 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: