Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Локомотив" перемагає "Берегово" у товарняку
11:22
"Локомотив" перемагає "Берегово" у товарняку
На стадіоні «Локомотив» у місті Чоп відбулась товариська гра між ФК «Берегово» та місцевим «Локомотивом».

На стадіоні «Локомотив» у місті Чоп відбулась товариська гра між ФК «Берегово» та місцевим «Локомотивом».

Першим завданням головного тренера берегівчан Людвіга Тара було випробувати новачків. В команді з’явився ряд нових футболістів. Особливу увагу привернули Олександр Яворів – вихованець львівських «Карпат», та екс-гравець ужгородського «Закарпаття» та вихованець «СДЮШОРу» Золтан Гелетей.

Гра розпочалась з голу господарів поля на першій хвилині. Хоча назвати його чопським гучно сказано. Гравці «Локомотива» розіграли з центра поля, заробили штрафний, а подачу чопського гравця замкнув наш Олександр Пахомов.

Установки грати на результат не було, але і пропускати на перших хвилинах у підопічних Людвіга Тара не було. Команда спробувала швидко відігратися, але поступи до карного майданчика господарів переривалися захисниками Чопа.

На 15-хвилині матчу підопічні Івана Шанти створили контратаку, а удар із шістнадцяти метрів пролетів повз Ріхарда Бейреша та залетів у кут воріт – 2:0. Футболісти «Локомотива» продовжували грати на контратаках, а берегівчани намагалися пробитися до чопських воріт.

У Берегові дуже хорошу роботу проводив Олександр Яворів. Півзахисник настільки впевнено відчував себе на полі, що здавалося, ніби він у команді вже дуже давно.

У другому таймі Людвіг Тар почав випускати на поле новачків команди. Дуже хорошу гру на позиції правого хава демонстрував Золтан Гелетей. Також були переглянуті: голкіпер, два захисники та півзахисник. Команди в другому таймі обмінялися ще по голу. За нашу команду відзначився Денис Пахомов, який замкнув передачу Гелетея.

Підсумковий результат 3–1 на користь «Локомотива». ФК «Берегово» готується на наступний тиждень провести ще ряд товарняків.


ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 978 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: