Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Локомотив" сильніший за Невицьке (ФОТО)
23:17
"Локомотив" сильніший за Невицьке (ФОТО)
Команда Олега Яворіва завершила Зимову першість розгромною перемогою.

У поєдинку за третє місце в групі А зійшлися чопські на невицькі футболісти. Звісно, що перевага була на стороні срібних призерів минулого чемпіонату першої ліги. Саме вони розпочали гру активніше. Після подачі кутового Микуланинець грає на підборі і пробиває з 16 метрів, м’яч влучає у поперечку. Після ще одного корнеру Варцаба пробив головою, але над воротами.
 
Невиччани у свою чергу підстерегли помилку захисту, здійснили перехват зусиллями Лаби і Ганчак пробивав з 19 метрів, але не точно. Павленко зіграв у стінку з Микуланинцем і вийшов практично один в один та пробив з 14 метрів вище воріт. Не менш гостро було після гострої подачі від Лаби, Бомбушкар намагався замкнути, але пробив повз ворота з шести метрів.
 
Тим часом залізничники все більше насідали на ворота суперника. Так захисник Кривяник підключився до атаки, зіграв у стінку з Павленком і виконав подачу у карну зону, де Яворів пробив головою з семи метрів, воротар з труднощами переводить м’яч на кутовий. Біля протилежних воріт Климпуш здійснив перехоплення, в результаті якого Бутрик пробивав з гострого кута у пусту рамку, але не влучив. На 33-й хвилині Микуланинець прострілив з флангу, голкіпер не зміг зафіксувати м’яч і Павленко добив круглого у сітку – 1:0.
 
На початку другого тайму Климпуш пробив з 18 метрів, але мимо. Натомість удар Анатолія Павліша був точним, Сиротик відбив його, але прямо на Чегіля, який забив з декількох метрів – 2:0.
 
Підопічні Матьовки відповідали досить рідко, в одному з моментів Ганчак зліва віддав на Бутрика і той пробивав з восьми метрів, але не точно. Павленко і Яворів запресингували захисників, відібрали м’яч і Олександр вийшов сам на сам, але пробив повз ворота. На 48-й хвилині Микуланинець вдруге зробив расист на Павленка, подавши з фланга, а Павленко замкнув передачу головою – 3:0.
 
Ще одну комбінацію розігнав Кривяник, який віддав на Павленка і Антон навісив у штрафну, де Кривяник пробивав головою з чотирьох метрів, воротар здійснив сейв.
 
Закономірна перемога Локомотива, який разом з Невицьким замком відправляється готуватись до Кубку області.
 
 
Арбітр – Мирослав Гала
Асистенти – Олександр Гога, Мар’яна Сухан
Делегат матчу – Іван Кампов
 
смт Середнє, глядачів 100
 
ФК «Локомотив-Чоп» - ФК «Невицький замок» Невицьке 3:0
 
Голи: Павленко, 33, 48, Чегіль, 38.
 
Локомотив-Чоп: Володимир Дитюк, Петро Кривяник, Юрій Боднар, Владислав Варцаба (Олександр Сівак, 61), Олександр Яворів (Артур Плеска, 56), Іван Павліш (Ярослав Яворів, 64), Анатолій Павліш, Михайло Микуланинець, Антон Павленко, Денис Чегіль, Роберт Рипкович (Віталій Магдинець, 52)..
Тренер – Олег Яворів.
 
Невицький замок: Едуард Сиротик, Константин Костик (Михайло Бадюл, 61), Віталій Ганич, Олександр Угрин, Іван Стойка (Віталій Ковальчук,48), Максим Климпуш, Олександр Ганчак (Юрій Нанинець, 50), Михайло Лаба, Андрій Бутрик, Олександр Поковба, Іван Шип.
Тренер – Іван Матьовка.
 
Попередження: Павленко, 17.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1106 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: