Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Локомотив" у рідних стінах без стоп-крана: перемога у протистоянні з "Ракошином" (ФОТО)
20:09
"Локомотив" у рідних стінах без стоп-крана: перемога у протистоянні з "Ракошином" (ФОТО)
Поєдинок Першої Ліги Західної зони у прикордонному Чопі виявився плідним на гольові моменти.

700 глядачів на матчі були свідками мінімальної звитяги господарів поля. 
 
Гостям були вкрай потрібні очки, оскільки барахтання всередині турнірної таблиці, ба-навіть ближче до зони вильоту, не влаштовує жодну зі сторін клубу. 
 
Додаткового градусу поєдинку надавали спогади міжособистісної зустрічі команд майже річневої давнини. Тоді славнозвісний матч завершився скандалом... Втім з того часу багато води втекло. Колективи потерпіли видозміни, зокрема у господарів відбувалась зміна керівництва клубу. 
 
Безпосередньо події на футбольному полі відразу засвідчили: команди не збираються відсиджуватись у захисті. Стрімкі атаки суперників змінювали одна одну. 
 
До гостроти дійшло ближче до середини першої половини. Саме тоді господарі мали можливість вийти вперед. Антон Павленко прорвався флангом, обійшов кіпера, але під гострим кутом не зумів влучити у порожні ворота. Миттєво відповіли гості. Проте м'яч так само розминувся зі стійкою. 
 
За кілька хвилин активний Павленко ще раз вийшов на побачення зі стражем воріт. Нападник мав вільний простір, аби зближуватись з воротарем, але вирішив пробивати з-за меж штрафної - забракло точності. 
 
Ближче до завершення тайму хорошою можливістю не скористались ракошинці. Віктор Козел пробивав злету - вийшло не надто влучно. 
 
Час від часу чопівчани тероризували оборону ракошинців через свій лівий фланг. Так, Повхан прориваючись краєм міг загострювати, однак остаточно не визначився з рішенням. Не вийшов ні простріл, ні удар. Захисники ліквідували загрозу. 
 
За декілька миттєвостей Павленко не реалізував черговий момент. Цього разу врятував кіпер, який відмінно скоротив дистанцію. 
 
У таймі другому господарі продовжували насідати на ворота підопічних Когутича. Зрештою, старання принесли свої плоди. На 60-ій хвилині після подачі кутового з правого краю на дальній стійці чопський гравець підібрав круглого, обіграв опонента та віддав у воротарську зону. Анатолій Павліш в один дотик переправив м'яч у ворота - 1:0. 
 
Опісля господарі могли закріпити свою перевагу, проте удар того ж таки Павліша успіху не приніс. 
 
Підопічним Когутича знадобилося 10 хвилин, аби вирівняти рахунок. Зробили вони дещо подібному стилі. Яцина обійшов на віражі кількох захисників і прострілив у штрафну. Там наспритнішим був Артур Морщук, який в один дотик розписався у воротах суперника - 1:1. 
 
Чи не останню свою нагоду у матчі змарнував гравець "Чопа" Павленко. Прийнявши м'яч у оптимальній позиції для удару він у найвідповідальніший момент підслизнувся. 
 
Здавалося б нічия - закономірний підсумок рівних за силою суперників. Але у господарів іншої думки був Петро Кривяник. На 81 хвилині він зі стандарту майстерно обвів стінку. Воротар безсилий - 2:1. 
 
Наприкінці поєдинку команда "Ракошина" ще мала кілька моментів, але вирвати нічию не судилося. 
 
2:1 - і за підсумками зустрічі чопівчани продовжують утримувати лідерство у турнірній таблиці. У ракошинського колективу 4 залікових пунктів і сьоме місце. 

 
Арбітр : Михайло Гусєв 
Асистенти: Олександр Сташко, Олександр Смішко 
Делегат: Іван Головко 

Стадіон "Локомотив", 700 глядачів, 20 С 
 
"Локомотив-Чоп" - "Ракошино" 2:1 
 
Голи: Павліш 60, Кривяник, 81 - Морщук, 70.
 
"Локомотив-Чоп": Дитюк, Кравчак, Боднар, Кривяник, Смагін, Іван Павліш, Анатолій Павліш, Самаї (Плеска, 90), Олександр Яворів (Олег Яворів, 80), Повхан (Задихайло, 87), Павленко 
Запасні: Тарасов, Крачковський 
Тренер: Олег Яворів 
 
"Ракошино": Стеблак, Клочанка, Мотринець (Чорний, 83), А. Морщук, М. Морщук, Яцина, Бізяев (Курта, 55), Сливка (Левкулич, 76), Логойда, Рущак (Меденцій, 55), Козел 
Запасні: Гудивок, Козарь, Напуда, Худинець, Ремета 
Тренер: Олександр Когутич 
 
Попередження: Самаї, Повхан, Павліш - Мотринець.
Олександр Курта для Lobda
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1186 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: