Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Локомотив" все ж потягнув "Коропця" (ФОТО)
14:39
"Локомотив" все ж потягнув "Коропця" (ФОТО)
Про один із центральних матчів 19-го туру Західної зони читайте далі.

Перемога в цьому непересічному поєдинку дозволяла господарям відрізати з боротьби за нагороди одного з конкурентів. Для гостей це був фактично останній шанс втрутитись у боротьбу з провідним квартетом. Із огляду на це, не викликало здивування те, що двобій пройшов на зустрічних курсах із силою-силенною єдиноборств на кожному клаптику поля.

Першими гру на 6-й хвилині загострили залізничники. Микуланинець віддав середній пас правим флангом на Кривяника. Анатолій пройшов трохи вперед і прострілив на лінію воротарського майданчика на Павленка. Та Антон із дуже вигідної позиції пробив повз праву стійку.

Суперник відповів через п’ять хвилин, коли Монда, на завершенні атаки лівим флангом, прострілив на дальню стійку. Магоч був готовий замикати передачу із вбивчої позиції з трьох метрів. Однак Тарсов у стрибку зачепив м’яч, зменшивши в рази швидкість його польоту, й із другої спробив заволодів ним.

На 20-й хвилині Павленко, на завершенні атаки по центру зі зміщенням до лівого флангу, завдавав удару з 12-ти метрів, перебуваючи при цьому в силовій боротьбі з Маринцем. Пуга вибіг трохи вперед, щоб скоротити кут обстрілу, та не зміг зреагувати. На його щастя м’яч оминув ворота над поперечиною. Через хвилину відбувся небезпечний простріл Магоча на дальню, від нього, ліву стійку. Сорока на якусь мить не встиг, щоб замкнути цю передачу ударом із вбивчої позиції з кількох метрів.

На 31-й хвилині Іван Павліш виконав якісну навісну передачу з кутового з правого флангу на ближню стійку, де Самаї головою цілив із п’яти метрів у ближню дев’ятку. Пуга не міг зреагувати на цей постріл, та на його щастя м’яч полетів над ціллю в лічених сантиметрах. За мить на удар головою Павленка з 14-ти метрів у лівий кут Іван вже зреагував.

Другий тайм проходив за схожим сценарієм. На 48-й хвилині на завершенні атаки по центру зі зміщенням до лівого флангу Самаї заробив право на штрафний удар із 25-ти метрів. Кривяник в обвід стінки цілив у ближню дев’ятку. Воротар зміщувався до лівої стійки, та не дістав м’яч, який оминув його браму зовсім поруч. Та в одній із наступних атак господарі все ж відзначились зі стандарту. Після навісу Івана Павліша з кутового з правого флангу воротар та захисники гостей не порозумілись, чим сповна скористався Павленко, який проштовхнув м’яч під ліву стійку – 1:0.

Гравці «Нижнього Коропця» могли відновити паритет уже через дві хвилини, коли розігнали атаку правим флангом зі зміщенням до центру за участю Смагіна, Гарапка, Сороки та Олберта. Олег завершив її влучним ударом у праву дев’ятку. Тарасов у карколомному стрибку перевів м’яч на кутовий.

На 60-й хвилині Самаї вирізав діагональ із правого флангу на протилежний край штрафного майданчика на Кривяника, а Анатолій прострілив на одинадцять метрів на Шимона. Олександр пробив з ходу й м’яч після цього дуже небезпечно полетів у сантиметрах над поперечиною. Через дві хвилини Павленко завершив атаку по центру зі зміщенням до лівого краю влучним ударом в ближній кут. Пуга зреагував.

Під завісу поєдинку команди обмінялись гольовими нагодами. На 82-й хвилині Росул завершив атаку лівим флангом ударом у ближній кут. Тарасов грає надійно. Через чотири хвилини Олександр Яворів обікрав Мельничока на лівому фланзі й змусив Руслана порушити на собі правила. Сам постраждалий зі стандарту пробив у ближній нижній кут. Пуга вчасно змістився й відбив, врятувавши партнерів, які не виконали елементарного правила – стати на стійку.

Та спочивати на лаврах залізничникам не дозволяє щільний графік змагань. Уже цієї неділі на них очікує важкий виїзд на центральний матч 20-го туру в гості до пораненого перечинцями «Бобовища». Навіть нічия в тій битві титанів буде за честь для підопічних Олега Яворіва. Що стосується «Нижнього Коропця», то в нього в цей же день 9-го жовтня буде чудова нагода реабілітуватись преред власними фанами в матчі проти зубатого «Невицького Замку». Втрату очок у тому двобої фани з Мукачівського району вже не пробачать.    
 
 
Арбітр – Олександр Зубільчак
Асистенти – Олександр Сташко та І. Мешко
Делегат ФФЗ – Олександр Чегіль
 
м. Чоп, стадіон «Локомотив», +20 градусів, ясно,  300 глядачів
 
«Локомотив-Чоп» – «Нижній Коропець» – 1:0
 
Голи: Павленко, 51.
 
«Локомотив-Чоп»: Вадим Тарасов, Віталій Кравчак (Олег Яворів, 90), Петро Кривяник, Юрій Боднар, Анатолій Павліш, Олександр Шимон, Тібор Самаї (Олександр Яворів, 70), Анатолій Кривяник (Юрій Сема, 68), Михайло Микуланинець (Сергій Повхан, 79), Іван Павліш, Антон Павленко.
Запасні: Володимир Дитюк, Роберт Рипкович.
Тренер – Олег Яворів.

«Нижній Коропець»: Іван Пуга, Василь Маринець, Віктор Смагін, Василь Монда, Владислав Магоч (Михайло Крьока, 44), Василь Шіц (Віктор Гей, 65), Ерік Росул, Влад Васильєв (Руслан Мельничок, 45), Мілан Кіштулинець (Ігор Гарапко, 49), Олег Олберт, Євген Сорока.
Запасні: Василь Сабов, Юрій Переста, Михайло Янкович.
Тренер – Віктор Когутич.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 901 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: