Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Локомотив" залишає "Віолу" ні з чим (ФОТО)
17:36
"Локомотив" залишає "Віолу" ні з чим (ФОТО)
Худлівська «Віола» приймала на власному стадіоні гостей з Чопа.

Худлівська «Віола» приймала на власному стадіоні гостей з Чопа.

Господарі після зміни наставника, оновили і свій склад, де підійшла група юних сдюшорівців. У «залізничників» теж підсилили окремі позиції, зокрема разом з тренером Шантою до Чопа перейшов і основний екс-захисник худлівчан Пустовіт.

Саме поле не сприяло технічному футболу, тому часті помилки футболістів списувались на не рівну поляну.

Початок гри був за гостями, які подовгу затримувались на чужій половині поля. А на 15 хвилині лівий захисник Дзюбенко виконав передачу зі свого флангу, Гаврилів скинув своєму партнеру, а Самаї з 18 метрів точно вистрілив у дев’ятку. Надалі футболісти не радували вболівальників гострими моментами, роблячи акцент на боротьбі в центрі поля.

Лише ближче до завершення першої половини гри команди обмінялись небезпечними ударами. Захисник «Локомотива» Юрій Боднар був першим на підборі після подачі з кута поля і цілився в дальню дев’ятку та м’яч пройшов зовсім трохи вбік. Удар Роберта Товта зі штрафного в ближній кут Погоріляк зумів відбити.

В другому таймі перевага Чопа вже не була такою відчутною. Та гравці в синіх футболках зуміли реалізувати практично всі свої моменти. На 60 хвилині їм в цьому допоміг захисник "Віоли" Фенцик, який пішов в обіграш біля своїх воріт, але не вдало, в результаті Добровольський заволодів м’ячем, вискочив на самотнього воротаря і закотив круглого у ворота.

Гра носила не високий темп, гравці часто використовували довгі передачі вперед, які рідко доходили до форвардів. Дальні удари зелено-білих були не точними, а у декількох випадках, після подач в штрафну зі стандартів, нікому було завдати останнього удару.

Чопські футболісти могли довести рахунок до крупного та два рази після небезпечних ударів м’яч з лінії виносили захисники Худльова.

Зовсім молода команда Дьордя, розбавлена досвідченими Товтом, Товтином та Фенциком, не зуміла нічого протиставити "Локомотиву". Шанта переграє свою колишню команду і крокує до однієї восьмої кубку області.


Арбітр – Олександр Зубільчак
Асистенти – Олександр Стешко, Михайло Гусер
Делегат ФФЗ – Михайло Іванович Митровський

Стадіон Худльово. Глядачів 150

ФК «Віола» Худльово – ФК «Локомотив» Чоп 0:2

Голи: Самаї, 15, Добровольський, 60

Віола: Констянтин Марко, Юрій Жидик, Богдан Будз, Віталій Фенцик, Сергій Товтин, Роберт Товт, Едгар Русин, Михайло Дудаш, Віталій Медведєв, Євген Ференцик, Олександр Свадеба.
Запасні: Олександр Пуга, Іван Кашула, Іван Жентичка, Владислав Андреєв, Дмитро Ференц, Олександр Мадяр, Владислав Ковач.
Тренер – Вадим Дьордь.

Локомотив: Юрій Погоріляк, Ігор Дзюбенко, Артем Пустовіт, Юрій Боднар, Віталій Кравчак, Роман Білінський, Михайло Тупиця. Євген Добровольський, Андрій Гаврилів, Іван Павліш, Тіберій Самаї.
Запасні: Володимир Дитюк, Костянтин Багрій, Олександр Місяйло, Олег Яворів, Богдна Степанов, Анатолій Павліш, Руслан Мороз, Володимир Хабенок, Віктор Токар.
Тренер – Іван Шанта.

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1378 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: