Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Луціви запалюють = Хуст перемагає
15:11
Луціви запалюють = Хуст перемагає
У 13-му турі Другої ліги України хустська команда вдома впевнено розібралася із дублерами з Кременчука.

Луціви запалюють = Хуст перемагає Шосте місце в господарів – дев’яте в гостей. При цьому різниця – відразу 12 (!) очок. Звісно, що господарі хотіли виграти, щоб підтягнутися до першої п’ятірки, гостям же залишалося сподіватися на тривалу, серйозну протидію більш досвідченим, віковим суперникам – адже в складі Кременю-2 майже вчорашні школярі.

Та не встигли команди й розбігатися, як господарі повели в рахунку. На подачу Павлича пішов на протилежному краю карного майданчика Мердєєв, і його зачепив суперник. Пенальті бездоганним ударом у дев’ятку реалізував Петро Луців – 1:0. Шостий гол у чемпіонаті для молодого півзахисника.

Надалі хустяни контролювали перебіг подій. Вже невдовзі Борисенко мав подвоїти рахунок, але його удар головою після флангової подачі потягнув воротар кременчуківців (недарма Оксененко взимку був у полі зору клубів УПЛ). Швидкі атаки з ударами організовували брати Луціви, вони з Пилипом і Борисенком моментами так обстрілювали ворота гостей, що під м’яч доводилося лягати не тільки голкіперу, а й польовим гравцям. Рятував Оксененко, м’яч потрапляв у сітку з офсайду – незважаючи на тиск ФК Хуст, на перерву команди пішли з мінімальним рахунком.

Але все ж кількість перейшла в якість, і після перерви Кремінь-2 пропустив вдруге. Гості втратили м’яча на чужій половині поля, майже в центрі поля. Микола Пилип тут же в дотик запустив діагональ на лівий фланг, звідки Василь Луців змістився, підробив під праву ногу та пробив у дальній кут – 2:0. Шостий гол для Василя. А через кілька хвилин і третій гол відбувся в цьому матчі. Не встигли кременчуківці відбитися після флангового прострілу Павлича, як Приходько дальнім ударом з відскоком від газону повернув м’яча на плацдарм перед воротарем. І буквально перед самим Оксененком В.Луців підправив м’яча в сітку – 3:0.

Проте й на цьому ФК Хуст не зупинявся. Хороша трьохходівка П.Луців – Павлич – В.Луців, Василь знову змістився з лівого краю в центр і правою ногою акуратно загнав «мишку» в дальню «шістку» ‒ 4:0. Тепер, якщо рефері й другий гол запише на Василя, у двох братів Луцівих 14 голів і 4 асисти на двох! Маючи таку перевагу в рахунку, можна було догравати спокійно. Єдине – в одному з моментів за фол Боднарука рефері призначив пенальті, проте Бєліменку не довелося навіть вступати в гру – Жданович пробив вище воріт. Більше рахунок не змінювався.

Третя в сезоні розгромна перемога закріпила ФК Хуст на його шостому місці – більше того, маючи вже 19 очок, у наступному турі закарпатці зможуть продовжити переслідувати п’ятірку найкращих. Кремінь-2 залишається передостаннім – зважаючи на припинення виступів Рубікону, нижче він не опуститься в цьому сезоні.


ФК Хуст – Кремінь-2 (Кременчук) – 4:0

Голи: П.Луців, 2 (пен.), В.Луців, 52, 56, 66

Незабитий пенальті: Жданович, 79 – мимо

Хуст (стартовий склад): Бєліменко, Мердєєв, Іванов, Тихненко, Павлич, Вагін, М.Пилип, Приходько, В.Луців, П.Луців, Борисенко. Запасні: Левченко, Бучок, Фляшко, Повхан, Стрілець, Колчин, Р.Пилип, Боднарук, Романенко, Андріца. Головний тренер: Володимир Циткін.

Джерело

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 441 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: