Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Луцька "Волинь" проведе зимові збори на Закарпатті
19:39
Луцька "Волинь" проведе зимові збори на Закарпатті
Команда Віталія Кварцяного буде проводити зимові збори в Україні в одному з містечок Закарпаття.

Луцька
У нинішньому сезоні Волинь відчуває фінансові труднощі, через що зимові збори лучан в Туреччині були під питанням. Зовсім скоро (16 січня) Хрестоносцям виходити з відпустки, і керівництво клубу змушене було підшукувати більш скромне місце для зборів.
 
За інформацією Sport Arena, команда Віталія Кварцяного буде готуватися до весняної частини УПЛ на Закарпатті, імовірно - в районі курорту Шаян. Лучани розміщуватимуться в одному з місцевих санаторіїв, де матимуть повноцінні умови для проживання і можливість працювати на натуральних полях. Попередньо закарпатський збір Волині повинен початися 19 січня і триватиме до 31-го числа.
 
У той же час терміни збору, а також спаринги команди під час роботи на Закарпатті можуть варіюватися в залежності від погоди. У разі сильних снігопадів або холодів Волинь може перенести збір в Шаяні на лютий ближче до відновлення сезону. В такому випадку колектив Кварцяного, найімовірніше, в січні буде працювати в Луцьку.
 
З відпустки Волинь вийде 16 січня, коли планує зібратися на своєму стадіоні Авангард для проходження медогляду і командної наради.
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1525 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: