Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Лукман Аруна ділиться враженнями від нового клубу
21:29
Лукман Аруна ділиться враженнями від нового клубу
Нігерійський півзахисник Аруна Лукман розповів про перші дні свого перебування в "Говерлі".

Нігерійський півзахисник Аруна Лукман розповів про перші дні свого перебування в "Говерлі".

– Поки живу в готелі. Все, що бачу в Ужгороді – стадіон, тренувальне поле і пейзаж з вікна. Але мій агент вже розмовляв з тим керівництвом «Говерли», що в Києві. Сподіваюся, найближчим часом мені щось знайдуть у місті.

Я багато пробув поза грою, ніяк не міг залікувати травму. Та й у «Динамо», очевидно, не надто розраховували на мене. Зваживши все, я вирішив піти, щоб мати ігрову практику і стати сильнішим. Мною цікавилися інші команди, зокрема, з сусідньої Росії. Але зараз такий період, що треба набирати форму. «Говерла» – найкращий варіант в цьому сенсі. Я тут ненадовго, до літа. Але спробую провести цей час з максимальною користю для себе і команди.

Я не дуже щасливий тим, як в останні місяці розвивається моя кар'єра. Але іншого вибору зараз немає. Так, «Говерла» внизу таблиці, у команди не все виходить. Але сподіваюся, що буду виходити на поле і розвивати свій талант. А тоді, можливо, допоможу команді рухатися вгору. Розмовляв з тренером. Одразу видно – хороша людина і розумний наставник. Спілкуємося через перекладача. Те, що я бачу – футболісти грають заради нього, намагаються перемогти заради нього. Це важливо. У ньому відчувається характер, харизма.


Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 819 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Вася  
0
То вся проблема что ОНИ ТУТ НЕНАДОЛГО...Тупо отсидеть отбегать кое как пол года заработать неплохие деньги и уйти...Такая увы тактика руководства Говерлы...

الاسم *:
Email *:
كود *: