Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » ЛВДС «Дубриничі» – володар кубка Перечинщини
14:31
ЛВДС «Дубриничі» – володар кубка Перечинщини
У півфіналі кубка Перечинського району неочікувано поступилися фаворити, які вважалися основними претендентами на престижний трофей.

У півфіналі кубка Перечинського району неочікувано поступилися фаворити, які вважалися основними претендентами на престижний трофей.

Минулорічний чемпіон, володар кубка району, володар Суперкубка, учасник 1/4 фіналу кубка області ФК «Явір» (Туриця) не зміг реалізувати свою перевагу над новоселицькою «Зорею». У серії пенальті щастя посміхнулося «Зорі». Вічно другі в більшості турнірів перечинські «Карпати» не дотиснули ЛВДС «Дубриничі», а у футбольній лотереї везіння було на боці дубриницьких футболістів.

У фіналі кубка, який пройшов на відмінно підготовленому стадіоні села Туриця, справжньої боротьби не вийшло. Видно, новоселицькі футболісти перегоріли до гри, бо вони явно поступалися своїм суперникам за всіма компонентами гри. Відсутність досвіду виступів на такому рівні далася взнаки. Із перших хвилин гри ініціативою володіли футболісти з Дубринич. Грубі помилки в захисті «Зорі» суперники не вибачали. Володимир Стецик, Олександр Петрище, Олександр Троніщак та Василь Мунчак (двічі) довели рахунок до 5:0. Тільки останні 10 хв. гри футболісти ЛВДС «Дубриничі» скинули оберти, чим відразу скористалися гравці «Зорі». Михайло Ходанич та Дмитро Гулей із пенальті скоротили розрив у рахунку, але на більше у них не вистачило часу.

За перипетіями матчу уважно спостерігало біля 700 глядачів. На грі були присутні заступник голови облдержадміністрації Іван Качур, голова Перечинської РДА Петро Грицик, голова районної ради Анатолій Перцев, голови сільських рад району, представники команд-учасниць районного чемпіонату.

Володаря кубка району та учасника фінального матчу привітали Іван Качур, Петро Грицик, Анатолій Перцев та голова федерації футболу району Василь Стецьо. Голова РДА та голова райради вручили грамоти та срібні медалі гравцям ФК «Зоря» (Новоселиця), а заступник голови ОДА та голова федерації футболу району – грамоти та золоті медалі гравцям ЛВДС.

«Дубриничі». Кубок за перемогу у фінальному поєдинку капітану команди Володимиру Стецику вручив заступник голови ОДА Іван Качур. Слід зазначити, що рівень організації проведення фіналу кубка району був на високому рівні.

У неділю стартує чемпіонат району. Великий футбол прийшов на Перечинщину.

Ян Рогач
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 2180 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: