Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Львівські "Карпати" перемагають МФА
10:14
Львівські "Карпати" перемагають МФА
В чемпіонаті аматорської ліги України МФА в рідних стінах приймали львівські «Карпати».

Львівські До слова, львівська команда розпочала змагання серед аматорів вже всередині турніру, і схоже прагне якнайскоріше повернути собі професіональний статус. У складі карпатівців такий собі сплав молодих та наддосвідчених футболістів. До прикладу, лінію захисту ще досі цементує 45-річний Михайло Гурка, який в минулому ще захищав кольори ужгородського «Закарпаття» та «Берегвідейка». А очолює команду екс-тренер «Волині» Андрій Тлумак.

Сам поєдинок вийшов доволі рівним: у першому таймі невелику перевагу мали господарі, які створили кілька хороших атак, однак, у завершальній фазі забракло влучності.

Ключовою в цьому поєдинку стала 65 хвилина – гості заробили право на штрафний. Навісна передача пройшла в район воротарського майданчика  кіпер Максим Колісник м’яч відбив, але той влучив вже в гравця «Карпат» Остапа Ілюка, а від нього вкотився в сітку воріт МФА.

Наша команда прагнула відігратися – йшла в атаку  великими силами, але гості вміло побудували ешеловану лінію захисту пробитися через яку було надскладно. Тож поразка 0:1 і команда йде на зимові канікули.


МФА (Мукачево) – «Карпати» (Львів) – 0:1 (0:0)

Гол: Ілюк 65

МФА: Колісник (Щепковський 62), Когутка, Паламарчук (Добранський 55), Яната, Забава, Трачук (к), Кольцун, Фарасеєнко (Хміль 46), Дурда, Западнюк (Станкович 46), Папарига.  
Запасні: Береш, Суботенко, Демиденко.
Тренер: Віктор Яічник.

«Карпати»: Сілецький, Медведєв, Лісніченко, Кенийз, Тітунін (Гурка 77), Борик, Ілюк, Теплий, Одеревльов (Сологуб 71), Фурта (Протасенко 46), Кудінов (Малецький 46).
Запасні: Дяків, Котовенко.
Тренер: Андрій Тлумак.
Прес-служба МФА
 
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 378 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: