Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Максим Дячук: "Повернення в "Динамо" було супернеочікуваним для мене"
15:54
Максим Дячук: "Повернення в "Динамо" було супернеочікуваним для мене"
Захисник «Динамо» Максим Дячук в інтерв’ю повідомив, що раніше мав пропозицію від «Шахтаря».

Максим Дячук:
— Який ваш улюблений центральний захисник за всю історію та на даний момент, з кого берете приклад?

— Напевно, мій найулюбленіший захисник — це Серхіо Рамос, а на даний момент мені дуже сильно подобається як грають Ван-Дейк і Рубен Діаш. Приклад беру з цих захисників, але і хороший для мене приклад — це Ілля Забарний.

— Під час тренувального процесу від Шовковського, який заміняв Луческу, були якісь зміни? Інші вимоги, тактичні настанови, в цілому, чим відрізнявся тренувальний процес Луческу від СаШо?

— Ні, процес не змінювався, тому що містер був завжди на звʼязку і приходив на тренування по можливості, хоча був відсутнім на матчах.

— Останнім часом у «Динамо» хороша тенденція продавати захисників в АПЛ. За яким чемпіонатом ви слідкуєте? Можливо, є цілі в майбутньому пограти за кордоном?

— Дуже сильно слідкую за АПЛ, Бундесліги та Серією А. Якби залежало від мене, в який клуб треба піти, я б обрав, напевно, «Манчестер Сіті», «Арсенал» або «Баварію» з «Боруссією». Також мені дуже імпонує «Мілан».

— Проти кого вам було найважче грати, можливо, хтось особливо запам’ятався?

— Певно, найважче було проти Артема Довбика, це дуже хороший гравець, гра проти нього дала мені гарний досвід. На тренуваннях важко грати проти Ваната, також запамʼятався мені Назарій Русин.

— Хто авторитет в команді загалом?

— Звичайно, для всіх авторитетом в команді є наш капітан Сергій Сидорчук, та інші більш досвідчені гравці. А серед молодих — це Шапаренко, Дубінчак та Попов.

— Ви половину сезону провели в «Олександрії» на правах оренди. Ви могли б обʼєктивно оцінити шанси «Олександрії» обігнати «Динамо» минулого сезону? Це було можливо?

— Рішення про звільнення тренера в «Олександрії» приймало керівництво, не гравці. «Олександрія» — дуже крута команда з крутими гравцям, яка, я впевнений, буде боротись за єврокубки наступного сезону. Стосунки з Гурою в нас дуже теплі, я вдячний йому.

— Ви повернулись в «Динамо» в зимову паузу та стали відразу основним захисником...

— «Олександрія» — це той-клуб, який дав мені дуже великий досвід. Справа у тому, що коли я переходив у «Олександрію», мені було лише 18 років і це був мій перший досвід у дорослому футболі. Повернення в «Динамо» було супернеочікуваним для мене.

— Ви потрапили в систему «Динамо» в 2019 році. Чи були тоді шанси потрапити в якусь іншу команду?

— Ще виступаючи за академію «Моршина», в мене були пропозиції від «Шахтаря» та «Дніпра». Але я завжди вболівав за «Динамо».

— Якби вам дали можливість обрати одного гравця «Динамо U-19» і перевести його до основної команди, кого б ви обрали?

— Я б виділив Кримчаніна.

— Матч проти «Інгульця». Против вас було порушення у моменті з голом. Чи відчували ви упередженість арбітрів до «Динамо»?

— Я не сперечаюсь щодо цих епізодів, тому що там є і мої помилки, а кожний арбітр трактує це по-своєму. Буду старатись виправляти помилки.

— «Динамо» провело невдалий сезон. Що хотіли б сказати людям, які вас критикують?

— Хейт я відчув як ніколи, це були як особисті повідомлення, так і у коментарях, але завдяки цим людям у мене виробляється жага довести, що я можу набагато краще. В якійсь мірі, я можу їм подякувати.

— Чи маєте ви якесь хобі поза футболом?

— Моє хобі — це риболовля та відеоігри, можливо, ще читання книги. Окрім футболу, цікавлюсь лижами та боксом.

— Футболісти дуже часто мають свої забобони перед матчем. Чи вірите ви в якісь прикмети?

— Є забобони, але це секрет, можу лише сказати, що за день до гри не граю у відеоігри.

— Нещодавно Хакім Зієш потрапив у скандал, зʼїздивши у країну-терорист — він позував там із футболками їхніх команд. Можливо, у вас є якийсь меседж для марокканця?

— Хочу тільки сказати, нехай поїде у ті міста, які країна-терорист, країна-гній стерла з лиця землі та не лишила нічого живого. Хай подивиться у очі батькам, які втратили на цій війні дітей та скаже їм в обличчя, що підтримує країну-агресора.

Dynamo.kiev.ua
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 419 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: