Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Марамуреш" розбирає ужгородців
22:03
"Марамуреш" розбирає ужгородців
Солотвинська команда здобуває свою найбільшу перемогу у цьому сезоні.

На цей матч граючий тренер будівельників залишився поза стартовим складом і керував командою з лави запасних (варто відмітити дебют за дорослих 16-річного Немецкова). Натомість граючий тренер гостей вийшов з перших хвилин і вже в першому таймі довів свою важливість та ефективність на полі. Гості активно просувались до володінь Харіна і вже на 17-ій хвилині змогли вийти вперед: після подачі зі  штрафного Слищенко вдало зіграв головою - 0:1.

Після пропущеного голу господарі перехопили ініціативу і перевели гру на половину поля суперника, однак без суттєвих загострень. Марамуреш став грати більше на контратаках, що досить добре у них виходило: на 40-ій хвилині Зінаков втік від захисника, вийшов сам на сам, обійшов воротаря і покотив у ворота та Скрип встиг повернутися і завадив відбутися голу.

По перерві перший момент виник біля воріт гостей – на завершенні Лазар пробив головою, воротар забрав. Та вже через десять хвилин марамурешці розіграли результативну комбінацію біля чужих воріт: Зінаков отримав передачу за спини захисників, вчасно увірвався у штрафну і технічно покотив повз голкіпера – 0:2.

Ужгородці отримали свій головний шанс у матчі на 65-ій хвилині, коли у захисника гостей зрізався м’яч і влучив у свого партнера, і арбітр вгледів гру рукою (дивитись цей момент на фото).



Доволі спірний епізод, однак тим не менш жовто-чорні не скористались можливістю повернути інтригу у цей поєдинок. Соскида пробив у лівий кут та 21-річний кіпер Михайло Абрамов (вихованець Коледжу ім. С. Бубки Бахмут) зреагував на цей удар.   

Господарі і надалі здійснювали тиск на ворота суперника та окрім ударів (не точних) із-за меж штрафної у них нічого не виходило. А команда Слищенка наприкінці поєдинку довела рахунок до розгромного, знову у контратаці відзначився 25-річний вихованець краматорського футболу Руслан Зінаков, який вкотре продемонстрував чудовий дриблінг, обійшовши Юричка один в один і вдруге вразив ворота Харіна – 0:3.

Відмінна ефективність від Марамуреша, який продовжує свою безпрограшну і безпропускну серію у цьому чемпіонаті. Попри коротку лаву запасних (провели лише одну заміну у цьому матчі) підтримують хороший темп впродовж всієї гри і надійну гру як в захисті, так і в нападі. 

Будівельник поки знаходиться у пошуках своєї кращої гри та збалансованого складу. На старті чемпіонату вони не можуть користуватися своїми перевагами і вскривати дисциплінований захист суперників.  



ФК «Будівельник» (Ужгород) – СК «Марамуреш» (Солотвинська ТГ) – 0:3

Голи: Слищенко, 17, Зінаков, 55, 85.

Будівельник: Максим Харін - Василь Беца, Мирослав Скрип (Юрій Шукаль, 62), Марян Січка, Михайло Дудаш (Олександр Юричко, 67) – Андрій Лазар (Руслан Голубєв, 67) Денис Чокнадій, Сергій Шоляк, Микита Немецков (Євген Савко, 62), Ерік Івашко – Руслан Соскида. 
Запасні: Олександр Богач, Владислав Турецький, Олег Пацкан, Володимир Кардач


На 66-ій хвилині Соскида не реалізував пенальті (воротар)

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 394 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: