Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Марамуреш" розгромив "Ялинку"
22:15
"Марамуреш" розгромив "Ялинку"
Команда Сергія Ященка продовжує демонструвати високий рівень гри та здобуває чергові три очки.

Після звитяги в першому турі над іршавською «Бужорою» мало хто сумнівався, що команда з Солотвинської ОТГ  знову святкуватиме перемогу над наступним своїм суперником – великобичківською «Ялинкою». Хоч бичківский колектив представ доволі омолодженим колективом, але протистояти такій збалансованій команді як «Марамуреш» їм було не під силу. 

Іменитий наставник тячівців Сергій Ященко (екс-тренер донецького «Металурга» (2007-2008) та «Креміня» (2013-2018)) сформував боєздатний колектив з молодих вихованців з-за меж області і певен, що в наших грандів точно буде достойний конкурент в боротьбі за нагороди у разі участі солотвинців в чемпіонаті вищої ліги. Хоча плани на перспективу в них значно серйозніші.

А в матчі з «Ялинкою» підопічні Ященка з перших хвилин заволоділи ініціативою відтіснили бичківців на власну половину поля й почали потроху «розривати» захист номінальних господарів. 

Вже на 7-й хвилині швидконогий нігерієць Рафаєль Кці наче ніж крізь масло пройшов через центр вийшов на ударну позицію й без особливих проблем відправив м’яч повз кіпера в сітку воріт «Ялинки».

Не встигли підопічні Крегула оправитися від першого швидкого м’яча, як через чотири хвилини отримали другий гол – Артем Церр результативно завершив розгорнуту атаку «марамурешців».

Ще через чотири хвилин один із найкращих гравців «Марамуреша» в матчі Іван Боднарук з правого флангу по-черзі обіграв трьох оборонців змістився в центр і пробив впритул з ближньою стійкою воріт – 3:0.

Лише після цього «Ялинка» зуміла відповісти кількома контратаками, але до завершального удару не дійшло – надійно в останній момент відіграли оборонці та воротар. Вже під завісу першого тайму Іван Боднарук в дотик відправив м’яч в дев’ятку і на перерву команди пішли  за переконливої переваги «Марамурешу» 4:0.

На другу половину тренер «Ялинки» зробив суттєві ротації, можливо, щоб побачити в справі гравців на яких розраховуватиме в майбутньому чемпіонаті. А «Марамуреш» як і в першому таймі системно розхитував захист «Ялинки», активно використовуючи флангових хавбеків – Боднарука та Кці. Саме ці двоє гравців постійно змушували оборонців бичківського колективу «читати номер» на власній спині. Та лише відчайдушна реакція воротаря та неточні удари нападників не призвели до кількох голів, та на 76-й хвилині Єгор Ткаченко з передачі Боднарука робить рахунок 5:0.

Далі Кці заробив пенальті, та Боднарук з позначки струсонув стійку. Але на 81-й хвилині зумів виправитися і робить «хет-трик».

А на заключній хвилині основного часу знову Боднарук правим краєм досить легко втікає від оборонця і віддав передогольову передачу на партнера Данила Карапиша, який проштовхнув мяч у дальній кут – 7:0 – закономірна вікторія солотвинської команди.  


Стадіон «Пластмасовик» м. Виноградів

Арбітр: Іван Грубінка;
Асистенти арбітра: Маряна Сухан, Роман Сенишин;
Делегат ЗАФ: Георгій Жига (усі Мукачево)

«Ялинка» (Великий Бичків) – «Марамуреш» (Солотвинська ОТГ) – 0:7 (0:4)

Голи: Кці 7, Церр 11, Боднарук 15, 45, 81; Ткаченко 76, Карапиш 90. 

На 69 хв Боднарук не реалізував пенальті

«Ялинка»: Іван Лопатюк (Сергій Йосипчук 78), Мирослав Липяк, Петро Теслович, Михайло Куцин ( Назар Рус 65), Дмитро Бережник, Ян Змикало, Василь Мачек (Микола Вішован 46), Михайло Бончук (Іван Гоголін 46), Роман Лазарчук, Ростислав Басараба (Василь Манзюк 46), Анатолій Лембак (Микола Локота 25).
Запасні: Юрій Тимчак, Сергій Крегул, Андрій Аміт
В.о. гол. тренера: Сергій Крегул

«Марамуреш»: Владислав Рябенко (Чуквебука Нвокоеча 46), Микита Коробко (Юрій Поп 46), Даніїл Кулініч (Давід Поліщук 50), Іван Цуркан, Владислав Лєсунов, Артем Церр, Євген Нечосов, Костянтин Панін (Єгор Ткаченко 46), Данило Карапиш, Іван Боднарук, Рафаєль Кці.  
Запасний: Іван Дебич
Головний тренер: Сергій Ященко
Семен Михайлик
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 803 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: