Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Марамуреш" вибиває СХІ у Кубку України серед аматорів
15:04
"Марамуреш" вибиває СХІ у Кубку України серед аматорів
У середу, 6 вересня, відбувся матч-відповідь між закарпатськими командами у Кубку України серед аматорів.

Команда Рудольфа Балажинця не змогла нічого протиставити супернику і поступається у другій серії протистояння з Марамурешом. Певний вплив на гру господарів мала відсутність через травми ключових гравців - Караман та Калінець вже по ходу гри.

Найкращий момент у СХІ у першому таймі був в Еріка Калінця, після пасу Поповича, проте він не зміг завдати акцентованого удару. Гості у свою чергу скористались своєю можливістю і забили на 38-ій хвилині - 0:1. Знову забив Володимир Гончаров.

Заміни у перерві від наставника СХІ не дали позитивного імпульсу. Коли вже всі сили було кинуто на атаку на 70-ій хвилині ужгородці пропустили вдруге - 0:2. Хорошу нагоду забити гол престижу мав Василь Цигак, проте удар заблокували захисники.

Команда юніорів отримала цікавий досвід виступів на вищому рівні і вже за тиждень стартує у чемпіонаті України Перша ліга U19. 


ФК СХІ - СК Марамуреш 0:2

СХІ: Постемський (Геймур, 82) - Цигак, Цибик (Озимок, 75), Кецук, Вовкунович - Духнич (Кузнецов, 72), Волошин, Гудз (Фенинець, 46), Попович, Геці (Штефанюк, 46) - Калінець (Ребриш, 46).

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 393 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: