Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Матч чемпіонату Закарпаття знову завершився скандалом
12:23
Матч чемпіонату Закарпаття знову завершився скандалом
У першій лізі обласного футболу ситуація майже детективна.

У першій лізі обласного футболу ситуація майже детективна.

Передбачити або спрогнозувати щось наперед майже неможливо. Кожен тур підносить по кілька сюрпризів. Інколи не дуже приємних… Матч нашої «Говерли» у В. Копані очікувався з великим нетерпінням.

Обидві команди ведуть боротьбу за медалі першості, в обох командах грають в основному свої вихованці, тож уболівальники чекали свята, але свята, на жаль, не вийшло.

Все розпочалось на 69 хвилині матчу після чергової атаки «Говерли» воротар господарів Михайло Пилип мав покинути поле. Чому арбітр Матвій Бобаль, який відмінно проводив матч, обмежився жовтою карткою, незрозуміло. На правому фланзі захисту помилився захисник великокопанців Василь Бігун. Послідувала передача на вихід Віктору Новікову. Воротар вийшов за межі штрафного майданчика і руками відбив м’яч. Це червона картка (і навіть не обговорюється), але арбітр знехтував правилами, пожалівши голкіпера.

Другий інцидент стався на 83 хвилині матчу. Подія, якій не місце у футболі. Після передачі з правого флангу, на думку великокопанців, м’яч зачепив руку захисника "Говерли" Валерія Цуперяка. Арбітр матчу Юрій Бобаль жестом показав, що гру можна продовжувати. Втомлені гравці господарів побачили тут свій останній шанс і розпочали атаку на арбітра.

Після штовханини капітан «Копані» вдарив арбітра в обличчя. Бобаль залишив межі поля. Уболівальники в конфлікт не вступали. Коли арбітр пішов у роздягальню, вони почали вимагати продовження гри. Десь біля 150 чоловік заблокували суддівську. Додатковий наряд міліції навів порядок. Арбітри виїхали зі стадіону. Гра так і не закінчилася. Інцидент буде розглянуто на засіданні ФФЗ. Дуже шкода, що емоції беруть верх над здоровим глуздом. Команди повністю віддавалися грі, і вболівальники не нудьгували. Великокопанці кулаками намагалися компенсувати свою слабку фізичну готовність. На момент інциденту «Говерла» повністю домінувала на полі.

Наші футболісти були значно ближчі до того, щоб збільшити рахунок, ніж господарі – зрівняти. Перемога дозволила нашій команді продовжити боротьбу за золото першості.

Джерело

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 832 | Додав: Лобда | Теги: Говерла Ясіня, ФК В.Копаня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Святослав  
0
Матч судили два арбітри?? Матвій Бобаль і Юрій Бобаль)))

الاسم *:
Email *:
كود *: