Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Матч туру: "Севлюш" Виноградів - "Ф.Медвідя" Н.Давидково - 2:2
11:37
Матч туру: "Севлюш" Виноградів - "Ф.Медвідя" Н.Давидково - 2:2
ФК “Ф. Медвідя” втрачає третє місце.

ФК "Ф. Медвідя” втрачає третє місце.

Така вже футбольна закономірність – після бурхливих в негативному сенсі подій на футбольному полі та трибунах наступає тиша. Так і цього разу: після емоційної та рукопашної атаки виноградівських "тіффозі” на арбітра, на матчі проти ФК "Ф. Медвідя” з Нового Давидкова і не побачиш жодного уболівальника на трибунах. Однак вони розмістились на дахах сусідніх будинків, звідки і можна було побачити черговий поєдинок їхньої команди.

Можливо, саме завдяки тиші наставник виноградівців так експресивно спілкувався зі своїми підопічними, намагався донести якісь настанови, аби перемогти свого головного конкурента по турнірній таблиці. Врешті, під час першого тайму йому це вдалось, адже "Севлюш” повів у рахунку. На 19 хвилині Олександр Міца майстерно виконав штрафний удар. Мабуть, пропущений м’яч завів новодавидківців і їхні старання не пройшли даремно – Едуард Варга скористався помилкою захисників і відновив паритет у зустрічі. На 34 хвилині Олег Теплий скористався подачею з кутового і подвоїв рахунок, пробивши головою сітку воріт Віталія Гринишина.

Друга сорокап’ятихвилинка почалась активним натиском господарів. Підопічні Івана Білака не давали змоги вийти гостям з власної половини, постійно завдавали дальніх ударів. Як наслідок, команда у рідних стінах зрівняла шальки терезів: Володимир Бабич зробив рейд по лівому флангу і віддав зрячу передачу на Мирослава Мудру, якому лише залишилось влучити у ворота. Тренерський штаб, як завжди, радів кожному забитому м’ячу. Протягом більшої частини другого тайму команди грали на зустрічних курсах, та чергових надважливих моментів зустрічі не відбулось. 2:2 – і з одним пунктом вирушили новодавидківці додому.

"Севлюш” (Виноградів) – "Ф. Медвідя” (Нове Давидково) 2:2 (перший тайм 1:2).

Голи: Міца, 32, Мудра, 60 – Варга, 21, Теплий, 34.

"Севлюш”: Гринишин, Варга (Дорі, 38), Логойда О., Віщак, Бабич (Жуков, 71), Мудра (Білак, 81), Гелетей, Чейпеш, Шопотр, Микуляк, Міца (Логойда М., 32).

"Ф. Медвідя”: Голубицький, Сливка І., Теплий, Медвідь (Качур, 65), Орос (Кампов, 54), Жаренко (Сливка А., 83), Варга, Ковтун, Карій, Русин, Скундзяк.

Андрій Слохіняк

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 910 | Додав: Лобда | Теги: Ф.Медвідя, Севлюш | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: