Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Матвій Бобаль приносить нічию "Ужгороду"
08:00
Матвій Бобаль приносить нічию "Ужгороду"
У принциповому протистоянні "Ужгород" та "Вільхівці" не змогли виявити сильнішого.

Матвій Бобаль приносить нічию
У гостей вже черговий матч відсутні захисники Товт, Кардач та Бенко, у господарів перед цією грою була одна втрата але вагома, це кращий бомбардир чемпіонату Соскида, його місце центрфорварда зайняв Матвій Бобаль.
Сам матч розпочався з обопільних атак, перший момент створили господарі, на 10-й хвилині Назаренко подав у штрафну, там Дуран першим дотиком відкинув під удар Каганцю та м’яч пролетів повз праву стійку.
 
Вільхівці відповіли своєю атакою на 17-й хвилині та відразу результативно: Щербанич розігнав контрвипад по лівій бровці, віддав на Жоффчака той обігравши захисника прострілив на дальню стійку, де Кривка відпасував під удар Лендєлу і Іван пробивши в правий кут робить рахунок – 0:1.
 
Та не довго гості раділи, вже в наступній атаці Назаренко подає в штрафну і м’яч попадає в руку Грубінки і арбітр призничає одинадцятиметровий удар, який чітко виконав Бобаль – 1:1.
 
На 24-й хвилині Бобаль віддав на Каганця і Юрій пробив та не точно. Надалі ініціативу перехопили вільхівчани і створювали момент за моментом. Жоффчак прибрав на замасі захисника і подав у карну зону, Дудаш пробив головою та не влучив у рамку. Через хвилину Щербанич на швидкості увірвався в штрафну, обійшов Назаренка і пробив в ближній кут та Сидоренко зреагував.
 
Через декілька хвилин Дудаш пробивав з 22 метрів та кіпер перевів на кутовий. На цьому перший тайм і закінчився.
 
Початок другого тайму пройшов у в’язкій і нервовій боротьбі на підступах до карних зон. Та все ж господарі захопили ініціативу і почали створювати моменти для взяття воріт.
 
На 65-й хвилині Бобаль заробив стандарт і сам його виконав та пробив вище. Слободян пробивав з 20 метрів – Сидоренко забрав.
 
Господарі могли виривати перемогу, на 86-й хвилині, Арделян подав у штрафний майданчик, де Каганець пробив головою та м’яч оминив ліву дев’ятку.
 
Як підсумок, логічна та справедлива нічия в матчі, де зійшлися дві рівні команди.

 
Арбітр – Іван Грубінка
Асистенти – Мирослав Гала, Мар’яна Сухан
Делегат матчу – Іван Староста
 
м.Ужгород стадіон «Автомобіліст», глядачів 200
 
ФК «Ужгород» - «Вільхівці» 1:1
 
Голи: Бобаль, 19 (пен.) – Лендєл, 17.
 
Ужгород: Владислав Сидоренко, Степан Буксар, Артем Пустовіт, Олександр Кобеляш, Олександр Назаренко (Нуцу Арделян, 46), Юрій Каганець, В’ячеслав Пінковський (Роман Білінський, 65), Володимир Дуран, Іван Варваринець (Богдан Галик, 68), Матвій Бобаль, Іван Ковач.
Запасні: Станіслав Трофіл, Руслан Куртанич, Михайло Трухан.
Тренер – Іван Шанта
 
Вільхівці: Юрій Пахомов, Михайло Матяш, Олександр Септа, Павло Кривка, Едуард Нергеш, Євген Келеманик, Віктор Жоффчак, Сергій Щербанич, Михайло Дудаш, Іван Лендєл (Назарій Слободян, 65), Іван Грубінка (Ігор Мицак, 58).
Запасні: Ігор Солодовник, Юрій Болог, Андрій Лавришин.
Тренер – Юрій Бучок.
Юрко Канте
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1862 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 мікітос  
0
Дуран рулить, мусить тягнути за уха свою рідну команду. І дальше будуть В обход регламента реєструвати і всіх вертіти на . ...

2 Саша  
0
Повний беспредел ФФЗ.плювати им на регламент

1 ФК минай  
0
Шось не понятно, як Бобаль граэ за Ужгоод і як Ужгооду можна дозаявляти гравців, якщо другим заборонено?То двох дозаявили в минулому турі, тепер Мотя за Ужгород грає. Хоча понятно, шо скажуть ош ми його ще раніше заявили, а лише перетр він вийшов. Но у ФФЗ є така фішка, як Ужгороду можна всьо, бо криша там сам голова Федерації!

الاسم *:
Email *:
كود *: