Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Медея" на максимумі проходить групу
13:39
"Медея" на максимумі проходить групу
Команда Івана Ковача очікувано здолала зіркових і завершила груповий етап на першому місці.


Медея провела найбільш статусний, якщо його можна так назвати, поєдинок у своїй групі проти Зірки, яка мала теоретичні шанси наздогнати лідера групи. Медея у новому сезоні провела точкове підсилення екс-гравцями Ужгорода - Олександр Аксьонов, Володимир Дуран, Мар’ян Січка. У Зірки з-поміж інших звісно виділяється 47-річний Вадим Харченко, який пограв у професіоналах за Нафтовик Охтирку та харківський Металіст. 

Старт зустрічі пройшов за цілком рівної боротьби, що не могло не радувати місцевих вболівальників. Однак у середині першого тайму гості скористались чи не першим своїм моментом – влучним пострілом відзначився Дуран – 0:1.

Та вже за кілька хвилин підопічні Олександра Пеци зрівняли. Харченко пробиваючи по воротам влучив у руку Аксьонову, тож арбітр призначає пенальті (не зовсім очевидний, адже рука була прижата). Обдирко впевнено пробив з позначки – 1:1.

Та втримати до перерви паритет на уявному табло господарі не зуміли – Джанда реалізував вихід один в один – 1:2.

А незадовго після початку другої половини гри Дуран знову завдав точного удару з середньої дистанції – 1:3.

Надалі атакувальні гравці Медеї постійно тримали у напрузі голкіпера суперників Анатолія Лагоцького. Зірка була близькою до повернення інтриги в останню десятихвилинку, коли їхній лівий півзахисник увірвався у штрафну з флангу, але пробив повз дальній кут. 

Медея у лайтовому режимі проходить груповий раунд і очікує суперника по плей-оф (4 місце групи В), яким ймовірно можуть бути тячівці.      



ФК «Зірка-SPAR» (Лінці) - ФК «Медея» (Оноківська ТГ) 1:3

Голи: Обдирко, 23 (пен.) – Дуран, 21, 52, Джанда, 42.


Медея: Юрій Славік – Володимир Лисаченко, Олександр Аксьонов, Олександр Кобеляш, Іван Капустей – Руслан Куртанич, Володимир Дуран, Микола Джанда, Віталій Медведєв, Євген Лукіяник – Руслан Соскида. 
На заміну виходили: Юліан Козуб, Олександр Семків, Марян Січка, Віталій Геці.


 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 310 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: