Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Медея" переграє "залізничників" (ФОТО)
18:18
"Медея" переграє "залізничників" (ФОТО)
В дербі Ужгородського району перемогу здобула команда вища за класом.

 У Медеї на цю гру не було воротарів Сидоренка та Гречки, тож місце у рамці зайняв Костик. У Чопа були кількісно більші втрати - Дмитро Антошин, Іван Павліш, Олександр Шимон та Олександр Сивак.

Фаворит матчу з перших хвилин став частим гостем у чужій штрафній, однак відсоток ефективності у завершенні атак був вкрай низьким. На початку гри Дудаш пробивав з 17 метрів, але вище. На 6-ій хвилині Роля прострілив зліва, Дудаш на ближній стійці знову відправляє м’яч над воротами. На 11-ій хвилині Джанда вийшов один в один, але Тарасов рятує свої ворота. На 19-ій хвилині Медведєв завдає класний удар з 17 метрів, але поперечка грає за Локомотив. За хвилину Медведєв виходить на воротаря, але не зумів його переграти.

Було зрозуміло, що гол це лише справа часу і стався він на 23-ій хвилині. Роля виконував подачу у штрафну і влучив у руку захиснику, м’яч відскочив до Дудаша, який намагався пробити, але йому завадив Боднар. Саме за останній фол арбітр призначає пенальті, який реалізував Джанда – 1:0.

Команда Яворіва і надалі діяла строго від захисту, а свій перший гольовий момент створила на 41-ій хвилині, коли Павленко вийшов на хорошу ударну позицію, однак його постріл з 19 метрів потягнув воротар.  

На початку другого тайму Роля двічі підряд замикав простріли з лівого краю по черзі від Медведєва та Ільчука, та робив це не вдало. Лише з третьої спроби він зміг забити після чергового прострілу Медведєва – 2:0.

В середині тайму гості зуміли внести невелику інтригу у матч, коли у рідкій атаці змогли забити. На 70-ій хвилині подачу з кута поля головою замкнув Анатолій Павліш – 2:1.

Та за п’ять хвилин оноківські гравці повернули собі перевагу у два м’ячі. На 76-ій хвилині Козуб реалізував вихід сам на сам – 3:1. У цьому ігровому моменті ушкодження отримав воротар Чопа.   

За дві хвилини Кравчак не вдало скинув назад м’яч, чим скористався Медведєв, який підхопив його, вийшов на одного воротаря і пробив повз нього – 4:1.

Медея продовжувала облогу воріт суперника, однак більше забити не змогла. 


ФК «Медея» (Оноківське ОТГ) – ФК «Локомотив-Чоп» – 4:1

Голи: Джанда, 23 (пен.), Роля, 54, Козуб, 76, Медведєв, 78 – Павліш, 70.

Медея: Олександр Костик – Євген Колобов (Владислав Сердюк, 68), Мирослав Скрип (В’ячеслав Пінковський, 46), Едгар Русин, Іван Ільчук (Богдан Зуб, 68) - Юрій Путраш Едуард Дзьоба (Дмитро Іванов, 76), Віталій Медведєв (Ростислав Микла, 80), Валерій Роля  - Микола Джанда (Роман Черевко, 76), Михайло Дудаш (Юліан Козуб, 62)
Тренер – Іван Ковач.

Локомотив: Вадим Тарасов (Іван Кашуба, 82) – Віталій Кравчак, Юрій Боднар, Ярослав Яворів, Михайло Алекс – Петро Крив’яник (Сергій Мотринець, 71), Олександр Антошин, Сергій Бобінкін, Анатолій Павліш, Анатолій Гаврилешко – Антон Павленко. 
Тренер – Олег Яворів.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 472 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: