Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Медея" розібралась вдома з "хіміками" (ФОТО)
17:37
"Медея" розібралась вдома з "хіміками" (ФОТО)
В дербі Ужгородщини вища за класом команда зробила вагому заявку на вихід до наступного раунду.

Перед початком Кубку Медея підсилилась минайським дуетом тренерів Корнутяк, Микуляк, однак на цій грі зміг бути присутній лише перший з них. Відзначимо повернення на поле не старіючого бомбардира Соскиду. 

Перечинські вболівальники дуже скучили за великим футболом, тож на прем’єрний матч своїх улюбленців приїхав цілий автобус з фанатами, які відчутно підтримували своїх футболістів.  

У складі Хіміка були як і молоді гравці покоління, яке ставало абсолютним чемпіоном Першої ліги області серед юнаків в 2014 році, так і більш вікові футболісти, такі як 42-річний нападник Троніщак, 38-річний капітан команди Кузнецов, який минулий сезон відбігав за Хуст, 37-річний воротар Скубенич. Основний воротар команди Василь Мучичка через ушкодження залишився на лаві запасних. Юрія Утцюського, якого всі звикли бачити в нападі, відрядили в центр захисту.

Команда Ковача встановила контроль над м’ячем і будувала позиційні атаки, змушуючи суперника сідати глибоко в захист. На 6-ій хвилині після подачі кутового Соскида пробив головою та захисник Король виніс шкіряного з лінії воріт. На 24-ій хвилині Роля прострілив на Соскиду, який обійшов воротаря, але у боротьбі з захисником пробив повз рамку.

Першу половину тайму підопічні Василя Стеця діяли надійно в обороні, практично без огріхів. Проте з часом медейці знайшли слабке місце у перечинців – ліве крило захисту, де Король не завжди встигав за прудким опонентом – так в першому епізоді він ціною фолу і жовтої картки зупинив прохід Ролі на фланзі, а на 36-ій хвилині знову притримав Ролю, але вже у своїй штрафній і Митровський призначає пенальті, який реалізував Джанда – 1:0.

Відмінну нагоду забити мав Дзьоба, який отримав проникаючу передачу від Корнутяка, та в очній дуелі переграти голкіпера Едік не зміг. Під завершення тайму відчув дискомфорт ключовий гравець Хіміка Щербанич, тож змушений був покинути поле.

У другому таймі оноківці почали нарощувати свою перевагу. На 49-ій хвилині Медведєв замкнув простріл від Ролі – 2:0.

Через п’ять хвилин вже Соскида відгукнувся на передачу з флангу від Ролі – 3:0.

Хімік впродовж гри намагався нести загрозу воротам Сидоренка лише дальніми ударами, на 57-ій хвилині Лешанич завдав найбільш гострого з 27 метрів, Сидоренко зловив.

На 60-ій хвилині Роля вибігав на одного кіпера та Скубенич зіграв надійно на виході. На 67-ій хвилині гості мали можливість провести гол престижу, коли Троніщак віддав на Кирилика, удар якого з 15 метрів потягнув воротар.

Незадовго до завершення гри господарі закріпили свою перемогу ще одним м’ячем – Ковач асистував Соскиді, який оформив дубль – 4:0.

В більшій мірі розклади перед грою повністю відобразились у рахунку. У Перечині завжди не просто грати будь-якому супернику, тож Медея зробила собі хороший заділ перед матчем-відповідю. 


ФК «Медея» (Оноківська ОТГ) – ФК «Хімік» (Перечин) – 4:0

Голи: Джанда, 36 (пен.), Медведєв, 49, Соскида, 56, 86.

Медея: Владислав Сидоренко – Іван Ільчук (Богдан Зуб, 64), Мирослав Скрип (Едгар Русин, 64), В’ячеслав Пінковський, Юрій Путраш – Володимир Корнутяк (Іван Ковач, 70), Едуард Дзьоба (Дмитро Іванов, 70), Валерій Роля, Віталій Медведєв (Юліан Козуб, 70), Микола Джанда (Михайло Дудаш, 74) - Руслан Соскида.
Запасний: Олександр Костик.
Тренер - Іван Ковач.

Хімік: Юрій Скубенич - Ярослав Король, Віталій Рогач, Юрій Утцюський, Станіслав Зизич (Юрій Цап, 63) - Ростислав Жолтанич, Віталій Кузнецов, Сергій Щербанич (Віталій Лешанич, 40), Ярослав Кирлик, Вадим Чекета (Олександр Данканич, 85) - Олександр Троніщак (Іван Кость, 84).
Тренер - Василь Стецо.

Попередження: Джанда – Король.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 627 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: