Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Медведєв і компанія розгромили "Березний" (ФОТО)
23:19
Медведєв і компанія розгромили "Березний" (ФОТО)
Середнянський півзахисник став головним героєм зустрічі доклавши руку до п’яти голів команди.

Медведєв і компанія розгромили
Перші хвилини матчу проходили у рівній боротьбі, березняни вміло чинили опір грізному супернику. Такий футбол на рідкість у цій Зимовій першості. Та тиск на ворота Шоляка наростав і в середині першого тайму господарі реалізували чи не перший гострий момент. Бобаль подав зі штрафного з лівого краю, Куделко продовжив головою, а Медведєв у падінні добив м’яч у сітку – 1:0.
 
Морозна погода, та й не тільки, змушувала команди грати активніше. Качур здійснив перехоплення на чужій половині і віддав на Бобаля, який трохи пройшов і пробив з 17 метрів, але значно вище. Микола Словенський проривався через центр штрафної до воріт та був зупинений Куделком, але арбітр жестом показав, що все в межах правил. Далі Бобаль ще раз пристрілювався уже з 15 метрів, воротар на місці.
 
Хорошу нагоду зрівняти мав Пеняк, який пробив сходу з 24 метрів, після помилки захисту суперника, м’яч пройшов біля дальньої дев’ятки.
 
У другому таймі Березний вже не завжди встигав за опонентами. На 39-ій хвилині Канюк збив Франчука у своїй штрафній і арбітр ставить пенальті. Бако пробиває точно в правий кут – 2:0.
 
У наступній атаці Лукіяник підключився по лівому фланзі, увійшов у штрафну і прострілив на Медведєва – 3:0.
 
За хвилину швидка багатоходівка: Качур на Бобаля, той далі на Франчука, який пробиває в дальній кут куди набіг Медведєв і добив – 4:0.
 
Трачук обігрався у стінку з Франчуком і пробив з 10 метрів, але мимо. На 57-ій хвилині Медведєв пройшов правим краєм, віддав у карну зону на Шольца і той збільшує рахунок – 5:0.
 
На 61-ій хвилині знову Медведєв з правого флангу асистує Франчуку, який на замасі убрав захисника і прицільно пробив з 9 метрів – 6:0.
 
Ще збільшувати перевагу могли Франчук, Рацин та Трачук, але їхні удари не змогли дістатись цілі. Тож чергова крупна перемога середнянців, де яскраво проявив себе худлівський півзахисник Віталій Медведєв.
 
 
Арбітр – Олександр Рошко
Асистенти – Василь Федак, Михайло Мучичка
Делегат матчу – Ласло Зайтлер
 
ФК «Середнє» - ФК «Березний» 6:0
 
Голи: Медведєв, 22, 41, 42, Бако, 39 (пен.), Шольц, 57, Трачук, 61.
 
Середнє: Павло Кучінка (Михайло Костюк, 64), Сергій Кундрик, Василь Куделко, Станіслав Котьо, Мирон Гулович (Євген Лукіяник. 36), Олександр Бако, Віталій Трачук (Дмитро Рацин, 63), Віталій Медведєв, Олексій Франчук, Іван Качур (Річард Шольц, 48), Матвій Бобаль.
Тренер – Василь Варга.
 
Березний: Любомир Шоляк, Олександр Тацак, Олександр Сабов, Роман Канюк, Василь Веселовський, Анатолій Пеняк, Руслан Біганич, Марян Гриник, Юрій Сема, Микола Словенський, Вадим Веселовський.
Запасні: Віталій Рогач, Василь Мончак, Павло Пекар, Мирон Баник.
Тренер – Микола Шевченко.
 
Попередження: Гулович, 25, Бобаль, 51 – Канюк, 38, Пекар, 66.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 826 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: