Головна » Усі публікації » на Закарпатті » «Металіст» підтверджує «Ужгороду» свій клас (ФОТО) (ВІДЕО)
23:24
«Металіст» підтверджує «Ужгороду» свій клас (ФОТО) (ВІДЕО)
Другий день поспіль харківський «Металіст» зустрічається із закарпатською командою.

Другий день поспіль харківський «Металіст», який проводить навчально-тренувальний збір на базі спортивно-готельного комплексу «Камелот» у с. Кам’яниця, зустрічається із закарпатською командою.

Протистояв харків’янам у товариському матчі ФК «Ужгород», який минулої суботи завдяки впевненій перемозі над «ДЮФК Мукачево», повернув собі втрачену раніше лідерську позицію в турнірній таблиці Вищої ліги Закарпаття.

На відміну від попереднього поєдинку з перечинськими «Карпатами», Олександр Севідов випустив на поле основний склад. І практично вже в перших атаках біля володінь Лютнянського стало гаряче. Та й загалом, незважаючи на спеку, поєдинок проходив у швидкому темпі. Вже на 8-й хвилині Іван Бобко потужним ударом у ближній кут перевірив на готовність воротаря «Ужгорода», який переводить м’яч на кутовий. Та на цьому неприємності для закарпатців не закінчилися – подачу з кутового прийняв у штрафному майданчику Рудика, який з розвороту зумів пробити в ближній кут. Здається, Лютнянський не бачив момент удару через велике скупчення футболістів перед собою, тож парирувати постріл харківського півзахисника не зумів.

На 17-й хвилині чергову масовану атаку «металістів» після тривалих передач вирішив завершити ударом метрів з 23-х Ковальчук. Постріл у Кирила вийшов сильним, а головне влучним – м’яч вдарившись об поперечину влетів у сітку ужгородських воріт – 2:0.

У відповідь закарпатці провели атаку, яка завершилася ударом Пиняшка – м’яч пролетів поруч зі стійкою. Далі знову гості створили чудову нагоду для взяття воріт. Після виконання кутового на другому поверсі боротьбу виграв Рудика, і, здавалося, бив напевно, та в карколомному стрибку м’яч забирає Мирослав Лютнянський.

На 34-й хвилині захисник «Ужгорода» Чумак перед власним карним майданчиком чомусь довго роздумовував кому віддати передачу. Як наслідок, його пошив у дурні Рудика, відібравши м’яч, вийшов віч-на-віч з воротарем і впевнено його перекинув – 3:0

На 38-й хвилині відзначитися в матчі міг ужгородець Куделко, який пробивав у дальній кут метрів з 18-ти, однак, вийшло вище воріт. Перший тайм завершився.

У другій половині в обох командах пройшли суттєві кадрові ротації. Темп гри дещо впав, й м’яч у більшості часу тримався в центральній зоні поля. Лише наприкінці зустрічі пара гравців «Металіста» Барвінок-Синиця організували ще два м’ячі. Й обидва були майже однаковими. Барвінко правим краєм вривався в штрафний майданчик господарів, віддавав на партнера, а той забивав у пусті ворота. Тож 5:0. Такою була перемога харківської команди.

До честі закарпатської команди, запасні гравці «Металіста», поряд із якими я знаходився, зауважили, що «Ужгород» з такою грою та складом спокійно може грати в другій лізі й боротися за найвищі місця.

Після завершення матчу Олександр Севідов у коментарі нашому сайту зазначив:

– Хлопцям важко грати в таку спеку – це не виправдання, але така дійсність. Попросив хлопців терпіти, адже в такий же час будемо грати в першому турі проти «Карпат». Багато новачків досі адаптуються до командної гри. Щодо нашого нинішнього суперника, то «Ужгород» – хороша команда, відчувається рука Михайла Іваниці, з яким я працював, команда грає й спаринг вийшов дійсно хороший.

У свою чергу наставник «Ужгорода» Михайло Іваниця так прокоментував цей поєдинок:

– Усе пізнається в порівнянні – «Металіст» бренд українського футболу як і «Динамо», «Дніпро», «Шахтар». Тож по класу команда набагато вища від нас, але мої хлопці боролися і це не може не радувати. Зазначу, що після «Мукачева» ми до цієї гри не готувалися, тож на рахунок в цьому двобої не звертаю увагу. Вітаю Олександра Володимировича з перемогою, дуже радий зустрічі з тренерським штабом «Металіста», з яким працював в складі «Говерли». Бажаю їм успіхів у чемпіонаті України.


Арбітр - Юрій Бобаль
Асистенти - Валерій Шкура, Юрій Шимон

Стадіон СГК «Камелот»
Глядачів – 80
Температура +37

ФК «Ужгород» – ФК «Металіст» (Харків) – 0:5 (0:3)

Голи: Рудика 8, 34, Ковальчук 17, Синиця 85, 89

«Ужгород»: Лютнянський (Костюк 46) Куделко, Чумак, Котьо (Ковчар 40), Смокоровський, Кундрик (Жофчак 29), Вагін, Реплюк, Бандурович, Віщак, Пиняшко.
Тренер – Михайло Іваниця

«Металіст»: Погорілий (Горяінов 46), Полянський, Зубейко, Курілов, Путівцев, Ковальчук, Рудика, Бобко, Довгий, Куліш, Прийомов.
Тренер - Олександр Севідов
Роман КУХАР

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1180 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: