Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Металіст" вдома сильніший за ужгородців
20:53
"Металіст" вдома сильніший за ужгородців
У матчі новачків Першої ліги перемогу святкували підопічні Кучера.

Суперники в минулому сезоні виступали ще у Другій лізі. Для Ужгорода це перша виїзна гра в Першій лізі. Безпрограшна домашня серія харківського клубу триває в Першій лізі чотири гри, при цьому ворота Металіста залишаються сухими.

Перший тайм пройшов за переваги харків’ян, проте відзначитися господарі довго не могли. На 27-й хвилині замість захисника Допілки в гру увійшов гравець атакуючої ланки Мердеев.

Найбільш реальну нагоду відзначитись підопічні Кучера втратили на 44-й хвилині, коли після подачі Підлепенця Ралюченко з метра пробив у штангу. Також міг забивати Ріаскос, але колумбійський нападник пробив повз ворота. Досягли свого господарі в компенсований час.

На 45+1 хвилині після прострілу Танчика Сартіна зрізав м’яч у власні ворота – 1:0. Цілком заслужений забитий м’яч, враховуючи перебіг подій на полі: у Ужгорода крім стандартів нічого не було. Команди пішли на перерву з перевагою Металіста.

На 62-й хвилині після подачі Балулу зі штрафного відзначився Олександр Мізюк. Для 26-річного захисника це дебютний м’яч за харків’ян. Харків’яни повністю перегравали свого суперника і домінували на полі. Однак, на 77-й хвилині була відроджена інтрига в матчі, коли стандарт приніс гостям успіх. Після подачі Чонки з кутового відзначився Хомченко – 2:1. Досить несподіваний розвиток подій. Але останнє слово в матчі було за господарями, коли на 90-й хвилині після асиста Демченка крапку в матчі поставив Жо – 3:1.

У підсумку, гра завершилася заслуженою перемогою Металіста. Для підопічних Кучера це друга перемога поспіль.


Металіст (Харків) – ФК Ужгород – 3:1

Голи: Сартіна, 45+1 (автогол), Мізюк, 62, Жо, 90 – Хомченко, 77

Металіст (стартовий склад): Канєвцев, Танчик, Мізюк, Федорів, Люлька, Ралюченко, Поступаленко, Підлепенець, Балулі, Ріаскос, Фомін.
Запасні: Рибка, Рязанцев, Сарапій, Шопин, Демченко, Банада, Нехтій, Жо.
Головний тренер: Олександр Кучер

Ужгород (стартовий склад): Ющишин, Савошко, Допілка, Шкіндер, Сартіна, Вискребєнцев, Ряшко, Пуканич, Федак, Пиняшко, Тищук.
Запасні: Славик, Дуран, Чонка, Ференцик, Хомченко, Мердєєв, Сич.
Головний тренер: Михайло Іваниця.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 448 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: