Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Металлург U-19 здолав В. Бийгань
21:10
Металлург U-19 здолав В. Бийгань
Сьогодні, на полі стадіону "Термал Стар" дублерів донецького Металурга екзаменували підопічні Тараса Вайданича.

Сьогодні, на полі стадіону "Термал Стар" дублерів донецького Металурга екзаменували підопічні Тараса Вайданича.

Ігрова частина навчально-тренувального збору юніорів донецького «Металурга» в Закарпатті завершена. Зіграний заключний контрольний поєдинок з місцевою аматорською командою «Велика Бийгань». Результат спарингу - перемога «синьо-білих» (3:0).


«Металург» U-19 (Донецьк) - ФК «В. Бийгань» - 3:0 (2:0)

25 лютого. с.Нижнє Солотвино. Стадіон «Термал Стар»

Голи у «Металурга»: Пеньков, Бердей, Кушнаренко

«Металург» U-19: Рябенко, Данієлян (Мицик, 83), Савін (Плутенко, 75), Сторчило (Черних, 80), Пеньков (Зозуля, 42), Месхі (Антошин, 69), Бердей (Костенко, 46) , Копитов (Ульянов, 60), Єсаулов (Воронін, 69), Кушнаренко (Малишев, 80), Турко (Базака, 75).


Раїс Теркулов - наставник «Металурга» U-19:

- Вигравати завжди добре і приємно, навіть на зборах, - говорить Раїс Равільєвич. - Нема, напевно, жодної команди, яка б любила програвати. Знову повторюся, хлопці грають на тлі втоми, при цьому показують дуже непоганий футбол. Я дуже задоволений і гравцями з «Металурга» U-17. Навіть скажу, зараз тренерським штабом ми серйозно роздумуємо на тему того, кого розглядати основними претендентами на місце в складі в першій офіційній грі другої частини чемпіонату. Грати будуть найсильніші, конкуренцію ніхто не відміняв. В ігровому плані всі хлопці виглядають добре. І тепер важливо вгадати, визначитися на матч з «Олімпіком» зі складом. В принципі, я задоволений. Хлопці добре працюють, настрій хороший.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу можна переглянути тут.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 822 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: