Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Метеор» крупно перемагає «Поляну»
09:19
«Метеор» крупно перемагає «Поляну»
Не дивлячись на те, що результат матчу не впливав на турнірне становище, гравці обох команд продемонстрували принциповіст.

Центральний матч останнього туру закарпатського обласного чемпіонату порадував глядачів напруженою грою, з великою кількістю моментів і спірних епізодів, які ще довго будуть обговорюватися у футбольних колах. Не дивлячись на те, що результат матчу не впливав на турнірне становище, гравці обох команд продемонстрували принциповість і неймовірну самовіддачу, адже вони "бились" за честь клубу

Початок матчу команди почали з розвідки, гра проходила в середині поля без загострень біля воріт обох колективів. Вже в першій половині гри головний арбітр матчу Петро Котубей змушений був показати 2 жовті картки, одну з них отримав Оржаховський за розмови з арбітром, який висловив невдоволення грубою грою суперника. Ближче до середини першого тайму, більш досвідчені півзахисники «Поляни» встановили контроль над центром поля і досить легко переходили в атаку, однак вивести на ударну позицію своїх нападників їм ніяк не вдавалося. Натомість, господарі поля за рахунок швидкісних атакуючих півзахисників Лендєла, Гегедоша і Горського проводили раз за разом стрімкі контрвипади, один з яких і було втілено в гол. На 33 хвилині, після вдалого прострілу з правого флангу, Горському ніхто не заважав прийняти м’яч і з 7 метрів поцілити у ворота.

Після голу свалявці ще більше активізувалися в атаці, які будувалися в основному через технічного Дячука-Ставицького, який ще в минулому сезоні виступав у Першій лізі за кіровоградську «Зірку». Все на що спромоглися гості, це декілька кутових і штрафних, які не несли ніякої загрози воротам пістрялівців. Протягом першого тайму декілька разів зупинялася гра у зв’язку з наданням медичної допомоги голкіперу Метеора Сослюку, який ще на початку матчу зазнав невеличкого пошкодження, однак він зміг дограти весь матч до кінця. Закінчення першого тайму пройшло у жорсткій боротьбі, і в одному з ігрових моментів біля штрафного майданчику господарів Михайло Реплюк не встигаючи за м’ячем, пішов у небезпечний підкат, за що суддя вигнав його з поля, показавши червону карточку. Сходячи з поля Реплюк ще встиг вступити в словесну перепалку з одним із запасних гравців «Метора», який якраз збирався вийти на заміну , і це призвело до того що один із пістрялівських вболівальників вдарив Реплюка, а далі почалася штовханина біля лави запасних, і зупинка матчу на 2-3 хвилини.

Попри гру в меншості, полянці розпочали другий тайм з активніше, одна з атак призвела до взяття воріт господарів. Гегедош намагався заблокувати удар по воротам, однак м’яч влучив йому в руку, і суддя без вагань показує на одинадцятиметрову позначку. Воротар «Метеора» хоч і вгадав кут, в який пробив досвідчений Олександр Браєр, однак не зміг парирувати удар. Рахунок досить несподівано стає рівним, і гравці «Поляни» повірили в позитивний результат матчу, для яких в даному випадку була і нічия. Однак, пістрялівцям знадобилося всього 5-10 хвилин, щоб оговтатися після неочікуваного голу з роздягальні і знову вийти вперед. На ворота Головнича почали накочуватися атака за атакою, господарі пішли вперед великими силами і домоглися свого. На 56-ій хвилині матчу Омельченко виявився найбільш розторопнішим у штрафному майданчику гостей і легко виводить свою команду вперед – 2:1.

Поляна й надалі намагалася проводити стрімкі атаки, практично всі атаки розганяв найгостріший гравець у їхньому складі Роман Піцур, він декілька разів виривався на оперативний простір із гострих кутів пробивав по воротам Сослюка, однак йому забракло точності у завершальній стадії атак.

Вболівальники на стадіоні в Пістрялові погнали своїх улюбленців забивати ще. Захист свалявців не встигав накривати атакуючих гравців «Метеора» і на 65 хвилині, один з героїв цього матчу, Горський робить дубль, пробиваючи метрів з 12 без шансів для голкіпера. Ще через 6-7 хвилин рахунок став розгромний. Горський вриваючись в штрафний майданчик суперника приймаючи м’яч на груди, був збитий Берешом, який той ж таки м’яч хотів вибити. Полянці були невдоволені спірним рішенням арбітра призначити пенальті, що вилилось в жовту картку для Дячука-Ставицького. З одинадцяти метрів холоднокровно пробив Роберт Гегедош. Ще через 2 хвилини Роберт з героя попереднього епізоду, перетворився в антигероя, врізавши супернику по ногам ззаді заробляє гірчичник, який для нього виявився вже другим в цій грі і відповідно був змушений покинути поле.

Під кінець матчу тренер «Метеора» проводить досить вдалу заміну. Сірий, який вийшов на останні 6-8 хвилин матчу встиг також відзначитися голом, реалізувавши вихід один в один з воротарем полянців.

Тож приходиться константувати, що Метеор в другому таймі повністю переграв гостей з свалявщини, хоча й не без допомоги арбітражу. Тим самим завершивши сезон на мажорній ноті і підтвердивши свій статус найсильнішої команди області сезону 2013. Після матчу можна було побачити несамовиту радість вболівальників, фото з гравцями на пам'ять і святковий салют в честь нового чемпіона!

«Метеор» Пістрялово - «Поляна» - 5:1

Голи: Горський, 33, 65, Омельченко, 56, Гегедош, 72, Сірий, 87 – Браєр, 47

Видалення: Реплюк - Гегедош

«Метеор»: Сослюк, Проюк, Григорович, Стецо, Зінченко, Гегедош, Герц, Лендєл, Горський, Сироватко, Омельченко.

«Поляна»: Головнич, Куделко, Береш, Кохан, Чубірко, Браєр, Реплюк, Дячук-Ставицький, Оржеховський, Попович, Піцур.
Тарас Галушка






Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1307 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 1
1 teroristos  
1
Доброго дня всім вболівальникам Закарпатського футболу! Закінчилося друге коло футбольної баталії області, де визначилися призери області. На сам перед хочеться привітати найсильнішу команду та адміністрацію ФК "Метеор" на чолі з президентом І.В. Горват з перемогою на чемпіонаті області з футболу!
"20.10.2013 року гра проти ФК "Поляна" вже не вирішувала становище турнірної таблиці, команда ФК "Метеор" показала свій характер, волю і довела свою футбольну майстерність розгромним рахунком 5:1".

الاسم *:
Email *:
كود *: