Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » МФА грає внічию у Підгайцях (ВІДЕО)
12:23
МФА грає внічию у Підгайцях (ВІДЕО)
У 9-му турі аматорського чемпіонату України мукачівці гостювали на Тернопільщині.

МФА грає внічию у Підгайцях (ВІДЕО) Перед матчем розклади були наступні: Вотранс йшов третім у турнірній таблиці, одразу за дуетом лідерів Юність та ОДЕК, які вже суттєво відірвались від інших учасників групи 1. МФА знаходилась на відставні трьох пунктів від свого суперника, до якого приїхала на виїзд.

Із Федецьким, Михаликом і іншими своїми зірками Вотранс вийшов на матч проти юних футболістів Мукачівської футбольної академії. Проте МФА вдалося здивувати господарів, відкривши рахунок. Станкович опинився в оточенні суперників на лівому фланзі, відпасував на Кольцуна й Пилип розкішним ударом у дальню дев’ятку пробив без шансів для воротаря – 0:1.

Цей гол, попри все, не вибив Вотранс із колеї. Вже через хвилину лучани могли відігратися, але Михалик ударом через себе пробив трохи вбік від дальньої штанги. А ще через кілька хвилин господарі організували швидку атаку через центр. Гуменюк, розігравшись із Михаликом і отримавши зворотній пас на хід, від лицьової прострілив на Луцюка, тож Дмитро спокійно розстріляв ворота – 1:1.

Надалі обороні МФА довелося багато попрацювати: воротар гостей Солобчук потягнув точний штрафний від Федецького, а Полетій, Гуменюк, Брикса свої моменти втратили самі. Вступав у гру й голкіпер господарів Франчук – спіймав м’яч після кількох дальніх ударів, найнебепечніший із яких вдавався Станковичу. Але досвідченішим лучанам все-таки не вдалося забити ще раз, Вотранс зберіг третє місце, але втратив нагоду відірірватися від теребовлян, які пропускали цей тур.

У наступному турі Мункач прийматиме вдома теребовлянську Ниву, яку очолює екс-тренер минайців Ігор Харьковщенко. Гра відбудеться у неділю, 18 квітня, у Дерцені. Через перебір жовтих карток цей матч пропустить Кольцун.


Стадіон "Вотранс Арена" (Підгайці)


Вотранс – МФА 1:1

Голи: Луцюк, 27 – Кольцун, 24.

Вотранс: Максим Франчук, Артем Федецький, Валентин Кривицький, Богдан Скоцький, Василь Лойко, Тарас Михалик, Олександр Гергелюк, Дмитро Луцюк, Владислав Полетій, Назар Приходько, Максим Гуменюк.
Запасні: Перлов, Ворон, Штандер, Назарчук, Котюн.
Головний тренер: Олег Герасимюк.

МФА: Солобчук, Забава, Гогерчак©, Береш, Когутка, Трачук (Бундаш, 55), Кольцун, Хміль, Фарасєєнко (Добранський, 81), Западнюк, Станкович.
Запасні: Чернятинський, Барта, Езеагбанарі, Іванчо.
Головний тренер: Віктор Яічник.

Попередження: Михалик, 72, Брикса, 84, Федецький, 90+3 – Кольцун, 7, Солобчук, 87

 

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 457 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: