Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » МФА не втримав перемогу над лідером (ФОТО)
19:33
МФА не втримав перемогу над лідером (ФОТО)
У дев'ятому турі Другої ліги України на Мукачівщині гостював черкаський ЛНЗ.

МФА не втримав перемогу над лідером (ФОТО) Насамперед це один з лідерів Другої ліги, який прагне підвищитись у класі і задля цього влітку провів плідну трансферну кампанію, серед багатьох новачків були і троє екс-минайців - воротар Попович, Лопирьонок та Сніжко. Тож безсумнівним фаворитом зустрічі вважалися саме гості.

У першій половині тайму команди не надто ефективно діяли в нападі. ЛНЗ намагався грати першим номером, проте мукачівці справлялись з позиційними атаками суперника. Доволі гострими були удари Насонова та Норенкова з обох країв штрафної, але повз рамку. У МФА небезпека йшла після стандартів у виконанні Стеня.

Трохи згодом над Дерценом пішла рясна злива, яка і без того ускладнила ігрові умови у цьому не дуже видовищному матчі.

На початку другого тайму господарі зуміли скористатися помилками оборонців суперника - Стень здійснив перехоплення біля чужої штрафної і відпасував на 17-річного Галаса, який з 17 метрів закидує за комірець ужгородському воротарю Поповичу - 1:0. Один з наймолодших академіків відзначається у другому матчі поспіль, і як відмітив наставник МФА, дивно, що він поза полем зору тренерів юніорської збірної України.  

Після цього тиск на ворота мукачівців лише наростав та 22-річний воротар Дегтяр діяв надійно. Всім відомо, що ЛНЗ дуже добре укомплектований кваліфікованими гравцями, тож наставник гостей Юрій Бакалов використав практично всі можливі заміни, щоб врятувати матч і одна з них зіграла. На 81-ій хвилині матчі після чергового стандарту Долінський замкнув навісну подачу від Насонова - 1:1.

У завершальні хвилини матчу МФА будь-яким чином збивав атакувальний потенціал суперника і втримав нічийний рахунок з одним із лідерів Другої ліги. Таким чином черкаська команда залишається на дргому місці, а Мункач розташувався на сьомій сходинці.


МФА – ЛНЗ Черкаси 1:1

Голи: Галас, 50 - Долінський, 81.

МФА: Дегтяр Ростислав, Луців Петро, Луців Василь, Євген Оберман, Григоращук Степан, Степанчук Любомир (Грицак Назар, 83), Волков Даниїл (Лучка Вадим, 73), Галас Тарас, Стень Сергій (Бундаш Мирослав, 88), Гірний Максим.
Запасні: Волков Даниїл, Трачук Віталій, Добранський Дмитро, Фарасєєнко Віталій, Сньозик Анатолій.
Тренер – Віталій Шумський.

ЛНЗ: Попович Андрій, Сафонов Олександр, Лопирьонок Максим, Тарасенко Олег, Насонов Олександр, Норенков Денис, Євдокимов Антон, Сторчоус Андрій, Сніжко Олександр, Бобко Іван, Галенко Ярослав.
Запасні: Панченко Євгеній, Бурлін Анатолій, Куксенко Богдан, Войцеховський Владислав, Волков Олександр, Пучковський Тарас, Замуренко Павло, Сула Дмитро.
Тренер - Юрій Бакалов.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 455 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: