Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » МФА та "Минай" обійшлися без голів (ФОТО)
20:00
МФА та "Минай" обійшлися без голів (ФОТО)
У спарингу закарпатських команд вболівальники голів так і не побачили.

МФА та В обох закарпатських представників у професійних лігах тривають тренувальні збори, де тренери переглядають велику кількість гравців. Так і в цьому матчі було задіяно багато нових облич. 

У минайців на поле вийшло багато молоді у старті, серед яких з минулосезонного складу Сніжко та Хахльов, а в нападі діяв екс-нападник Ужгорода Олег Вишневський. Підопічні Кобіна на правах фаворита володіли територіальною перевагою, нарощували контроль і намагались вскрити оборону господарів у позиційних атаках. 

Мункач час від часу вибігав у стрімкі контратаки, одна з яких на 25-ій хвилині завершилась виходом Забави один в один та воротар зіграв надійно, другим темпом півзахисник МФА завдав удар справа з 24 метрів і влучив у поперечку. Через дві хвилини лівий півзахисник мукачівців гостро пробивав зі штрафного з 24 метрів.

Минай мав чудову можливість відкрити рахунок наприкінці тайму, коли стрімке підключення лівого фулбека у штрафну завершилось фолом на ньому і Козик призначає пенальті. Та Хахльов з позначки не зумів переграти голкіпера МФА.

У другому таймі варто виділити цупкого нападника академіків, який постійно вигравав боротьбу у своїх опонентів і змушував їх порушувати на собі правила. На 57-ій хвилині це призвело до вилучення (з правом заміни) центрального захисника минайців після чергового фолу і другої жовтої. 

Згодом Кобін провів кілька замін, після чого у нападі сформувалась закарпатська зв’язка – екс-гравець МФА свалявець Станкович та мукачівець Кобак. Гра проходила у в’язкій боротьбі на підступах до штрафної господарів, небезпечних моментів команди практично не створювали, але лише до останньої десятихвилинки.

На 80-ій хвилині 19-річний Кобак (у минулому сезоні виступав за дубль Шахтаря, провів 10 голів) пробиває зліва з 10 метрів, але не точно. Через дві хвилини Багайоко зліва вирізав на лінію воротарського майданчика, де у падінні головою пробив Станкович, але в руки голкіперу. Ще один затяжний наступ минайців завершився ударом півзахисника з восьми метрів, після якого Василь Луців підстрахував воротаря і вибив з лінії. На 86-ій хвилині ефектного пострілу з лівого краю завдав екс-гравець Інгульця Синьогуб, м’яч влучає у дальню стійку.

Перед самим свистком мукачівці також відповіли свої гострим моментом – після обвідного удару нападника МФА з 23 метрів шкіряний пройшов трохи вище правої дев’ятки.

Підопічні Кобіна так і не змогли розпечатати ворота дебютанта Другої ліги. В очікуванні повернення у Вищу лігу їм потрібно ще плідно попрацювати на трансферному ринку. Хоча очевидно, що у новому сезоні, ймовірно, буде робитися ставка на орендованих юних талантів гірників та динамівців.

Команда Шумського активно готується до старту у Другій лізі, проводить спаринги з командами вищими за класом і поки йде без поразок, двічі зігравши в «суху» нічию із своїми сусідами з Ужгородщини.
 
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 711 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: