Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » МФА U17 бере три пункти із середнянцями (ФОТО)
18:38
МФА U17 бере три пункти із середнянцями (ФОТО)
Мукачівська молода команда здобула доволі несподіваний результат у грі з більш досвідченим суперником.

МФА U17 бере три пункти із середнянцями (ФОТО) Перший тайм першого недільного поєдинку перенесеного з першого туру вийшов доволі нудним. Моментів практично не виникало, вся гра проходила у центрі поля. Впевненіше на полі виглядали мукачівці, які розкочували свої атаки, але без загострень. Єдиний вартий уваги момент виник на 16-ій хвилині, коли середнянець Лащо пробив з 19 метрів, але трохи вище поперечки.

Вже старт другої половини матчу дав імпульс до змін нулів на табло. На 47-ій хвилині Далекорей збиває Шокуна у своїй штрафній і «привозить» пенальті у свої ворота. Сам постраждалий і реалізував вирок арбітра – 0:1.

Не пройшло і п’яти хвилин, як господарі провели свою результативну атаку. Трухан віддав на Ролю, який набрав хід, вийшов один в один і зрівняв рахунок – 1:1.

Та вже зовсім скоро Шокун знову вибігав на одного Гречку і був збитий кіпером, як наслідок ще один пенальті. Шокун знову пробив у той самий кут і на цей раз Ерік дотягнувся і відбив. Ще за чотири хвилини Шокун обікрав Далекорея у чужій штрафній, пробивав з 8 метрів та кіпер парирує. 

За рівної гри корективи вніс новачок Середнє, який вийшов у середині другого тайму і за майже десять хвилин заробив дві жовті у нападі і залишив господарів у меншості. І за дві хвилини після цього Фаресеєнко асистує Шокуну та мукачівський форвард з 12 метрів б’є повз рамку. Ще за мить Шокун виходить сам на сам, з першого разу не зміг пробити Гречку, однак другим темпом Олег довів цю атаку до голу – 1:2. 

Ще за пару хвилин Фарисеєнко відібрав круглого у Завадського, вийшов на рандеву з голкіпером і закріпив перемогу МФА - 1:3

Середнянці продовжують переглядати всіх новачків, гра яких поки залишає негативне враження і відповідний результат. Мункач бере перші очки і залишає свого сьогоднішнього суперника на останньому місці групи.


ФК «Середнє» – МФА «Мункач» U-17 – 1:3

Голи: Роля, 52 - Шокун, 47 (пен.), 81, Фаресеєнко, 85.

Середнє (1-й тайм): Ерік Гречка, Ілля Демидов, Мирослав Скрип, Богдан Зуб, Микита Гальчак, Іван Ковач, Олександр Лащо, Валерій Роля, Віталій Медведєв, Олександр Гузинець, Микола Джанда.
Середнє (2-й тайм): Ерік Гречка, Микита Гальчак, Богдан Зуб (Олександр Завадський, 64), Дмитро Ганич, Сергій Далекорей, Денис Павловський, Валентин Павлик, Олександр Семків, Валерій Роля, Михайло Трухан, Віталій Медведєв (Максим Климпуш, 66).
Запасний: Олександр Костик 
Тренер – Іван Ковач.

Мункач: Дмитро Рачинський, Віталій Кравець, Дмитро Добранський, Володимир Волинець, Ілля Западнюк, Богдан Дереваль, Андрій Дмитренко, Віталій Хайнас, Вадим Васильків, Віталій Фарасеєнко, Олег Шакун.
Запасні: Дмитро Рачинський, Матей Надь, Дмитро Марченко, Михайло Пригунов, Василь Суботенко.

На 57-ій хвилині Шокун не реалізував пенальті (воротар).

Попередження: Демидов, 38, Роля, 63, Климпуш, 70, Трухан, 85, Гальчак, 89 – Западняк, 63.

Вилучення: Климпуш, 78.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 614 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: