Головна » Усі публікації » на Закарпатті » МФА U-13 забирає "Кубок Верхньої Тиси" (ФОТО)
10:28
МФА U-13 забирає "Кубок Верхньої Тиси" (ФОТО)
30 березня на стадіоні в с. Кольчино відбувся фінальний етап турніру «Кубок Верхньої Тиси».

МФА U-13 забирає
Після попереднього етапу змагань, який відбувся в Буштині за участі 9 команд з Тячівщини, Рахівщини, Виноградівщини та Хустщини до фінальної стадії пробилися вихованці ДЮСШ Виноградів, Рахівського та ДЮСШ «Нарцис» (Хуст). Також до цієї трійки долучилися МФА U-13.
 
У першому поєдинку за вихід до півфіналу боролися МФА U-13 та команда ДЮСШ Виноградів. Незважаючи на втому від участі в триденному попередньому турнірі мукачівці реалізували дві свої нагоди в кожному з таймів – вдало зіграв в атаці Валентин Напуда. Рахунок зустрічі міг бути й більшим та Олександр Косовщук не зміг реалізувати пенальті.
 
У другій зустрічі за вихід до фіналу зійшлися хустський «Нарцис» та гравці ДЮСШ Рахівського району. Основний час гри завершився без голів. А от в серії післяматчевих пенальті вдача була на боці представників Рахівщини, які перемогли – 4:3.
 
Матч за бронзу між виноградівцями та хустинами знову завершився нічиєю – 1:1. А вже по пенальті підопічні Василя Форкавця («Нарцис») були влучніші від виноградівців – 3:2.
 
А в фіналі мукачівці діяли значно потужніше від команди з Рахівщини. Як наслідок – чотири рази наші гравці змушували рахівських футболістів розпочинати гру з центрального кола. Авторами голів у цьому матчі в складі МФА стали Іван Лібак, Валентин Напуда, Олександр Косовщук та Іван Романчук.
 
Тренер команди-переможців Іван Фізер зазначив:
 
Видно, що хлопці після чотириденного попереднього турніру ще не відновилися. Але задоволений тим рівнем футболу, який вони показали. Вже завтра ми відновимо змагання в ДЮФЛ Закарпаття. Звісно, і в чемпіонаті боротимемося за чемпіонство, адже я тренер-максималіст.
 
По завершенні змагань з вітальними словами до учасників турніру звернувся директор мукачівської академії Пийтер Латор:
 
Гадаю турнір «Кубок Верхньої Тиси» вийшов вдалим. Ми охопили ці гірські райони, щоб стимулювати розвиток футболу в цих регіонах і ці змагання стали пробними. В майбутньому цей кубок проводитимемо двічі на рік – зимовий та літній.
 
Також вітав юних футболістів спортивний директор МФА Золтан Сільваші:
 
Вітаю вас із завершенням змагань. Думаю, що всі отримали задоволення від участі в турнірі й до нових зустрічей.

Церемонію нагородження проводили директор МФА Пийтер Латор, головний суддя змагань Василь Козик, спортивний директор МФА Золтан Сільваші, селищний голова Кольчина Микола Дуб. А почесний трофей – кубок капітан МФА Валерій Чайка отримав із рук заслуженого майстра спорту СРСР Василя Турянчика. До слова, онук Василя Юрійовича Марк також виступає в лавах переможців цього турніру. Окрім медалей, командам-учасницям фіналу були вручені футбольні м’ячі. Також було визначено кращих гравців у номінаціях.
 
Кращий нападник – Станіслав Кедик (ДЮСШ Виноградів);
 
Кращий півзахисник – Сергій Молнар («Нарцис», Хуст );
 
Кращий воротар – Валентин Юркуц (Рахівська ДЮСШ);
 
Кращий гравець – Олександр Косовщук (МФА).
Прес-служба МФА
ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на сторінці Фейсбуці.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 721 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: