Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » МФА U-19 зазнає крупної поразки від "Волині"
10:11
МФА U-19 зазнає крупної поразки від "Волині"
Мукачівці поступаються у Луцьку і віддаляються від лідерів першості.

МФА U-19 зазнає крупної поразки від
З перших хвилин матчу господарі дали суперникам зрозуміти, що цього разу їм навряд чи вдасться поїхати додому бодай з якимись очками. А вже на другому колі секундної стрілки Богдан Гладун скористався помилкою захисника та реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером суперників.

Повторно «вибухнули» підопічні Володимира Фігеля ближче до середини тайму. Спочатку після подачі кутового головою забив капітан нашої команди Руслан Марушка – 2:0. Потім «біло-червоні» не реалізували декілька стовідсоткових нагод, під час однієї з яких удар Назарія Мухи уже в порожні ворота на кутовий вибив захисник гостей. Не допомогло, якраз після цього кутового Муха замкнув ближню стійку та довів рахунок до розгромного. Не міг не продовжити свою гольову серію і Назарій Нич, який після вкидання з-за боковї лінії втік від захисників та реалізував «побачення» з голкіпером опонентів, встановивши підсумковий рахунок першого тайму – 4:0.
 
Слід відзначити, що ще до перерви обидва тренери проводили заміни (Володимир Фігель за комфортного рахунку на користь власної команди взагалі зробив їх аж три). У другому таймі луцькі футболісти контролювали ситуацію на полі, лише раз помилившись та заробивши пенальті у власні ворота, який реалізував Назарій Грицак. Утім, в середині тайму Богдан Гладун більярдно точним низовим ударом з лінії штрафного майданчика суперників відновив «статус-кво» та сформував кінцевий рахунок гри – 5:1.

 
Чемпіонат U-19 2017/18. Перша ліга. Група 1 (14 тур)
 
"Волинь" U-19 - МФА U-19 5:1
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 785 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: