Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » МФА U-19 здобуває вольову перемогу над "Прикарпаттям" (ФОТО)
22:44
МФА U-19 здобуває вольову перемогу над "Прикарпаттям" (ФОТО)
Дубль Василя Герега приносить важливі три очки мукачівській команді.

МФА U-19 здобуває вольову перемогу над
Господарі поля минулий тур пропускали, тож «Прикарпаття», яке перемогло вінницький «Темп» приїхали до Мукачева в статусі лідерів. Звісно, з таким станом речей МФА зовсім не хотів миритися, тож матч очікувався цікавим.
 
Перша половина зустрічі пройшла практично без воріт – з великою кількістю єдиноборств у центральній частині поля. Можливо, на гру наших хлопців вплинув матч в чемпіонаті області в Вільхівцях, моментами гравцям не вистачало різкості, щоб завершити момент. Тож на перерву команди пішли без голів.
 
Другий тайм розпочався доволі жваво, активізувалися гості, які одну з атак завершили ударом з лінії воротарського майданчика м’яч влучив у поперечину. А от вже наступна атака прикарпатців стала голевою – фланговий постріл на дальню стійку точним ударом завершив Гудемнюк і виводить «Прикарпаття» вперед.

Цей гол став хорошим подразником для господарів, які заграли значно активніше швидко переходили половину поля і одразу ж ставало гаряче біля володінь кіпера івано-франківської команди Романа Сердюка. Та лише на 73-й хвилині Василь Герег зумів прийняти м’яч, вміло розвернувся і увірвався в штрафний майданчик «Прикарпаття» оборонець лише ціною фолу зупинив нашого нападника. Арбітр вказав на пенальті. Стандарт взявся виконувати Влад Мамич. А от удар з позначки відбиває воротар гостей, та на підборі першим встигає нападник МФА Василь Герег, який вже не залишає шансів воротарю «Прикарпаття».

Мукачівці не збавили обертів, а продовжували чинити тиск на суперника, і на 86-й хвилині Антон Береш вдало підключився до атаки лівим краєм, звідки зробив вивірену передачу на Василя Герега, той другим дотиком відправляє м’яч точно в дальній кут воріт й робить рахунок – 2:1.
 
Мукачівці й далі продовжували контролювати гру, цілком мали нагоду збільшити свою перевагу, однак в останню мить надійно зіграв воротар та оборонці «Прикарпаття», але до фінального свистка арбітра господарі втримали переможний результат і наздоганяють «Прикарпаття» за очками. Що ж чудовий камбек, який виводить нашу команду в когорту лідерів.
 
Наступну зустріч МФА зіграє на виїзді 3 жовтня з львівським «Динамо».
 
 
Арбітр: Леськів Ярослав (Львівська область);
Асистенти арбітра: Варга Іван, Бабич Томаш (Ужгород);
Спостерігач ФФУ: Козик Василь (Мукачево).

МФА (Мукачево) – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) 2:1 (0:0)

Голи: Герег 73, 86 – Гудемнюк 50

На 73-й хвилині Мамич не реалізував пенальті.
 
МФА: Колісник Максим, Поліщук Олег (Ковтонюк Едуард 76), Тихненко Ігор, Максимець Віталій, Береш Антон, Курильчик Віталій, Королевич Ігор (Лозан Олег 71), Дністрянський Олександр (Апарін Олександр 51), Мамич Владислав (Байса Іван 78), Кодря Максим, Герег Василь.
Запасні: Гурський Ілля, Бекеша Ігор.
Тренер: Віктор Ряшко
 
«Прикарпаття»: Сердюк Роман, Василів Андрій, Фарина Володимир, Диндик Владислав, Феліпович Владислав, Радульський Юрій (Хома Андрій 56), Медвідь Павло (Крижанівський Володимир 68), Семенюк Павло, Гудемнюк Олег, Шевченко Святослав (Бичків Олександр 70), Слободян Андрій (Павлюк Олег 69).
Запасні: Бобик Любомир, Лесів Назар, Грушецький Максим.
Тренер: Пташник Сергій
Прес-служба МФА
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 562 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: