Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » МФА вдома громить "Агрон"
19:20
МФА вдома громить "Агрон"
Мукачівська команда здобуває другу поспіль перемогу у аматорському чемпіонаті України.

МФА вдома громить Всі голи мукачівців прийшлися на другу половину другого тайму, коли на полі з’явилися гравці, яким судилося вирішити долю цього поєдинку.

На 73-ій хвилині мукачівці доволі легко розіграли атаку - Трачук віддав на забігання Папаризі, який вийшов з лівого краю на одного воротаря і проштовхнув м'яч повз нього, а Западнюк добив шкіряного у ворота вже майже з лінії – 1:0.

Згодом відзначається і сам Папарига, який скористався помилкою захисника, який не зміг вибити м'яч із штрафної після передачі з лівого флангу і Роман з семи метрів розстрілює ворота – 2:0.

На 86-ій хвилині Фаресеєнко скористався довгою передачею свого воротаря і скидкою Папариги, вийшов один в один, прокинув воротаря суперника і був збитий. Арбітр призначає пенальті, який Трачук пробив не вдало - вище воріт.

Та вже за хвилину рахунок став розгромним. Після подачі з лівого флангу головний джокер матчу Ілля Западнюк виявився найбільш спритнішим у чужій штрафній і головою переправляє м’яч у ворота – 3:0. 

Перше коло практично завершилось, залишилоась ще зіграти один матч з новачком аматорського чемпіонату львівськими Карпатами 8 листопада. Завдяки цій перемозі академіки піднялись на третю сходинку у турнірній таблиці. 


МФА – Агрон 3:0

Голи: Западнюк, 73, 88, Папарига, 81.

МФА: Максим Колісник, Іван Паламарчук, Марк Когутка, Руслан Гогерчак, Андрій Забава (Артур Яната, 46), Віталій Трачук, Пилип Кольцун, Михайло Хміль (Андрій Демиденко, 59), Андрій Дурда (Ілля Западнюк, 63), Віталій Фаресеєнко, Іван Станкович (Роман Папарига, 46).  
Запасні: Данило Щепковський, Дмитро Добранський, Тимофій Вербицький.
Тренер – Віктор Яічнік.

Агрон: Руслан Мазур, Олег Лівіцький, Тарас Семенець, Роман Андрієшин, Дмитро Коник, Андрій Пастернак (Олександр Павлусь, 84), Володимир Пришнівський, Сергій Лукянов (Андрій Капелян, 46), Руслан Луцик, Юрій Соколовський (Петро Скобляк, 84), Ігор Швець.
Запасні: Іван Рогаль, Валентин Білик.

Попередження: Забава, 44, Когутка, 64, Дурда, 80 – Андрієшин, 50, Луцик, 64, Семенець, 78, Мазур, 87.

На 87-ій хвилині Трачук не реалізував пенальті.



 
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 504 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: